Sokolovská 128/82, Praha

Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí

Nejčastěji hledané služby

Psychologické konzultace

Psychologické poradenství

Ostatní služby

Od 1 200 Kč

Mgr. Ivana Ballová, psycholog

Vystudovala jsem psychologii a v současné době dokončuji výcvik v Gestalt psychoterapii. Ve své praxi se věnuji poradenství, terapii, facilitaci a teambuildingu.

16 let jsem pracovala s klienty jak na Slovensku, tak v soukromé praxi v Lucembursku. Zároveň jsem prezidentkou Lucemburské asociace pro Gestalt terapii. Základním nástrojem, který při práci používám, je vztah. Důvěrný, dlouhodobý a bezpečný.

Služby poskytuji v češtině, slovenštině a angličtině.

Umístění: Mgr. Ivana Ballová, psycholog individuální psychoterapie

Najlepšia terapeutka ku ktorej som kedy chodila, jej ľudský prístup a odbornosť je na vysokej úrovni. Navštevujem ju už niekoľko mesiacov a pomohla mi prekonať zopár ťažkých životných obdobií. Vzťah s terapeutom ako je Mgr. Ballová vie človeku naozaj zmeniť život. Ponúka študentskú zľavu a niekoľko spôsobov platby.

Umístění: Mgr. Ivana Ballová, psycholog individuální psychoterapie

Velmi profesionální, ocenil jsem vnímavost a velikou podporu. Paní psycholožku velmi doporučuji a již několik lidí z mého okolí ji navštěvuje a chválí si ji. Děkuji.