Jana
Návštěva paní doktorky byla velmi výživná, vytržení zubu který ani vytrhnout nepotřeboval, zánět, antibiotika jsem si musela jít zařídit k jinému mudr. Nedoporučuji.
Mišulinka Zdislava H.
Vážená paní Adamcová jste ta nejhorší zubní lékařka na světě vyvrtat zub až do nervů a dát do vyvtraného zubu plombu přes "pusy" to je opravdu umění a stím zubem mám problémy do dnes nebýt pana Bartoně na středisku který sám řekl že jste to pos.... tak tu pusu nezavřu do dnes a to že jste ty zuby zničila více lidem za to by jste zasloužila opravdu velký metál ten co k Vám chodí je obyčejný chudát měla byste radši skončit a nechat své místo mladším a ne tak nervním lidem co mají chuť tuto práci dělat už jsem věděla proč se tam nevrátit a chudáci děti na nich si taky vyleváte svý soukromý mindráky že
Miroslav S.
K paní doktorce jsme přešli na doporučení známých, když jsme hledali dobrého zubaře. V našem městě Mimoni stomatologové už téměř nejsou nebo mají plno, svoji omezenou klientelu nebo omezené ordinační hodiny. Oba s manželkou jsme zde přihlášení přes 1 rok Po několika návštěvách můžeme konstatovat citlivý profesionálmní přístup, dobrou kvalitu doplňkových náhrad, plnění v dohodnutých termínech. V jednom z asi deseti termínů došlo z vážných důvodů ke změně. Hlášeno předem telefonicky s omluvou. Nemáme nejmenších důvodů si stěžovat, naopak.
S.S.
K paní doktorce chodím už 15 let a nemůžu si jí vynachválit, vždy mi se vším pomohla a vytešila mé problémy. S názorem J.K. musím nesouhlasit, děti by si předemvím měli vychovat rodiče a ne paní doktorka v ordinaci...
neslyšela jsem o ni nic dobrého
Hodnocení bylo změněno na "Nedoporučuji". Důvod: Obsah komentáře neuvádí důvod nekompetentnosti lékaře.
Super, profesionální přístup...