GOLDEN HANDS s.r.o.,stomatologie
Václavské náměstí 1, Praha

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Z

Pan doktor je velice profesionální, šikovný zubař a empatický milý člověk. To samé mohu říci i o jeho sestřičce. Jeho služby 100% doporučuji, kéž by takových lékařů bylo více!

Zachránil mě zub se kterým si nikdo nevěděl rady, pan zubař je velmi pečlivý a opatrný. Ordinace je velmi moderně vybavena a sestra je velmi příjemná. Oceňuji i rady týkající se ústní hygeiny a působivý výklad pana zubaře.

Výborný lékař, profesinal s moderními technikami, vynikajícím vybavením a čistotou ordinace. Osobní přístup k pacientům nejen lékaře, ale i velmi příjemné, ochotné, pečlivé a usměvavé sestřičky.

Dle mého názoru skvělý odborník a lidsky velmi přívětivý člověk. Kdyby bylo takovýchto lékařů více.

Výborný lékař - odborník - pokud mohu soudit, který je rovněž lidsky velmi příjemný. Zvlášť oceňuji také jeho přístup k hygieně (čistý plášť, rukavice, rouška apod.). Výborná je úroveň ordinace, jen sestra by se mohla více usmívat:)).

vynikající přístup k pacientům, skvělý odborník