Monika M.
Nejevi zajem vybavuje se nekolik minut s nekym po telefonu. A pak na to co jsem mu rekla mi rekl ze neni potreba vysetrit. Pak me objednal jiny den prijela jsem a on papir ze ma dovolenou ted den a dalsi dny. Za me neochota a nezajem. Asi mu nevadi ze prichazi o pacienty
Ing. Stanislava a Daniel Šebesta
Ordinaci pana doktora Neumanna navštěvujeme s manželem již spousty let, vlastně od samého počátku působení pana doktora ve Strakonicích. Pan doktor a jeho sestřička jsou naprosto úžasní a srdeční lidé, kteří dokážou být empatičtí a vždy se snaží maximálně pomoci a poradit. Již mnohokrát nás zachránili, za což jsme jim nesmírně vděční! Takových lidí je v našem kraji stále jako šafránu, a to nejen ve zdravotnictví, proto si jich vážíme a jsme opravdu rádi, že můžeme tuto ordinaci navštěvovat! Jezdíme za nimi až z Českých Budějovic a vždy rádi přijedeme odkudkoliv, naopak jsme rádi, že vůbec máme možnost tuto ordinaci navštěvovat.
Zahlédli jsme zde ale bohužel i pár negativních hodnocení, která si dle našeho názoru tato ordinace rozhodně nezaslouží! Hodnocení lékařské či jakékoliv jiné odbornosti by mělo příslušet vždy a pouze jen lidem dosahujícím minimálně stejného vzdělání a odbornosti, to si ale stále mnoho z nás bohužel neuvědomuje… Nikdo se asi nedokáže zalíbit všem, jsme ale přesvědčení, že každý kdo měl to štěstí a pana doktora a sestřičku již poznal, určitě s námi souhlasí a všem negativním názorům se jen musí „zasmát“.
Panu doktorovi a sestřičce děkujeme za vše a pevně doufáme, že budou mít s námi pacienty trpělivost ještě spousty spousty dalších let! :-)
Ing. Stanislava a Daniel Šebesta
swahili
Absolutně nedoporučuji Dr. Neumanna. Šla jsem k němu s bolestí v krku, horečkou a davivym kašlem. V tu dobu jsem byla v 8tydnu těhotenství. Po vysvětlení panu doktorovi co mě trápí, na mě spustil, že k němu chodí samé těhotné kašlalky a stěžují si, že nemohou v noci spát. A že mi stejnak nic nenapíše a to prosím aniž by mě vyšetřil. Pak mi teda změřil teplotu, která bylo 38°, na otázku zda si mohu vzít doma paralen mi řekl že ne, že to přece není žádná teplota. Poté me poslechl, prý čisté. Na to aby se mi podíval do krku jsem ho musela požádat, prý zvětšené mandle, ale on prý přeci nemůže vědět zda je takhle nemám pořád. Crp zvýšený, ale údajně neví zda to nemůže být ovlivněno těhotenstvím. To jako vážně? Nakonec na mojí prosbu mi napsal atb s tím že si tam poznamenal že to bylo na mojí žádost. Za 10 dní jsem měla přijít, nepřišla jsem a už víckrát k němu nepůjdu. Šílený.
liskovecjiri
Dr. Neumann je velmi dobrý doktor a příjemný člověk, jeho sestřička je schopná a komunikativní. A na rozdíl od jiných doktorů věnuje prostředky i do vzhledu ordinace, která tak působí velice příjemně. Těm, kteří tu uvádějí, "že nemá stále úsměv od ucha k uchu", uvědomte si, že denně ošetří cca 20 pacientů, kteří si všichni přišli postěžovat s nějakými problémy, to samo je pro lidskou psychiku obrovská zátěž a optimismu moc nepřidá, přesto se pan doktor chová velice profesionálně. Jednoznačně patří k nejlepším, co jsou ve Strakonicích. Jiří Lískovec
PC
Pana doktora Neumanna i jeho sestřičku mohu vždy a všude jen chválit. Mám s nimi ty nejlepší zkušenosti. Vždy mě pomohli a po dobu léčby i při kontrolách nenastaly nikdy žádné problémy.
Jsou oba velmi příjemní a ochotní lidé. Pan doktor Neumann je opravdu odborník na svém místě.
Zeman David
Jsem nad míru spokojen.Již delší dobu mám zdravotní potíže,pan doktor i sestřička mi vždy pomohou a svým přístupem i lidsky potěší.
PAVEL M.
dobrý den, jestli někdo potřebuje opravdu pochvalu za lidský přistup tak je to opravdu dr NEUMANN se sestrou. MAŠEK
Tereza Myslivcová
Pan doktor i sestřička jsou super. Jejich práci jim absolutně nezávidím, když člověk vidí ten nátřesk a jak se tam kolikrát lidé točí jak na běžícím pásu, má pocit, že se snad chudáci ani nemohou dostat domů... Každopádně jsou oba maximálně ochotní a profesionální. Opravdu nechápu některé lidi, kteří si dokáží stěžovat ne nedostatek péče...já jsem spokojená, už delší dobu bydlím víc jak 40 kilomotrů od Strakonic, ale rozhodně mi stále stojí za to si za svým lékařem dojet a měnit nehodlám ani v budoucnu :o)
Pan doktor i sestřička jsou profesionálové s lidským přístupem. Nejsem registrovaný pojištěnec této ambulance, ale když jsem potřeboval pomoc, nedělali žádné rozdíly a vyhověli mi.
Musím reagovat na slova pana Hříbala. Jsem zdravotník a vím, že pokuď se někomu udělá ráno nevolno, tak to sice může dotyčný ještě vydržet dalšího půl dne, ale taky může do půl hodiny, bez patřičné pomoci, zemřít.Zažil jsem takový případ ve své praxi.
Uvědomte si, že většina pacientů, kteří přicházejí k lékaři,jsou laici. Nejsou vzdělaní v oblasti medicíny a ani to po nich nikdo nemůže vyžadovat.
Je však na lékaři, aby dovedl svými zkušenostmi a schopnostmi posoudit, nakolik je daný případ urgentní, či banální.A pokuď si není jist, raději odeslat pacienta k dalšímu vyšetření , třeba i do špitálu.
A věřte mi, že se potom takové úmrtí pacienta setsakramentsky špatně kterémukoliv lékaři obhajuje u soudu, pokuď tam pozůstalí podají podnět.
Nemám žádnou konkrétní zkušenost s MUDr. Neumannem, je zde většina pozitivních ohlasů a věřím, že tomu tak skutečně je. Ovšem vysvětlování a obhajoba pana doktora v obsáhlém příspěvku, mi připadá trochu směšná.
Všichni máme v životě menší, či větší problémy , ale nebudu je tahat do tohoto diskuzního fora. To sem snad vůbec nepatří.