Ord.prakt.lékaře pro děti a dorost
Boženy Němcové 806, Protivín

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

pan doktor mi přijde,jako správný chlap,když jsme potřebovali,tak nám pomohl,své práci rozumí.Sestřička je skvělá,vždy usměvavá a pěkně se s ní povídá.Za mě hodnotím velice dobře...........

Z

Pana doktora jsme naštěstí opustili včas, nic neřeší a pokud ano tak indulonou, nad vším mávne rukou. Propaguje větu: "je lepší přijít 10x zbytečně než 1x pozdě" a pokud se zeptáte na povinné kontrole na 2 a více otázek hned jste hysterická matka. Sestřička hodná, syn ji měl rád.

Správný lékař, který šetří antibiotiky, po lidské stránce příjemné vystupování, stručně a pro každého jasně vysvětlí problém. Má správné názory a lékařství rozumí do hloubky a dokáže spojit souvislosti.

Pan doktor Macháček je skvělý, chodila jsem k němu, jako puberťák a potom i se synem. Líbí se mi, že na každý kašlík hned nenasadí antibiotika.

Tohoto lékaře rozhodně nedoporučuji, velmi laxní k problémům pacientů, vše zlehčuje a nechce nic řešit.... O přístupu setry ani nemluvím, velmi nepříjemná a drzá!

Pan doktor Macháček je chlap na svém místě,vždy usměvavý a sestřička je taktéž výborná.Chodím tam se synem a nemohu si stěžovat!!!!Mohu jen doporučit!!!!!

je super