č.d. 251, Brankovice 68332
Pan doktor mi zachránil život!!!!!Jsem mu velmi vděčná!Je to odborník a člověk na svém místě!
hanyse.morava@seznam.cz
Skromný,uctivý,zkrátka chlap na svém místě.
když dojdu k panu doktorovi většinou se mě oblečený do bundy zeptá "co je" a pak je tupě hledí. Pak vezme oblíbené razítko na kterém je natištěno PENBENE a mažu dom. Pořád se jen děsím co kdyby mi opravdu někdy něco bylo... Utěšuje mě jen fakt, že tam má super sestřičku která ví víc než on. A ta by ho snad nakopla co by měl předepsat nebo kam mě poslat.
Z
Zdena
Ať máte jakoukoliv nemoc, vždy dostanete Penbene a Paralen. A většinou se nedozvíte jakou chorobu vlastně máte.
judita
Není na světě člověk ten aby se zavděčil lidem všem,mě pokud pan doktor nepomohl,tak mi rozhodně neublížil.Vždy umí poradit,člověka vyslechnout,co dodat?Leckterý odborný lékař se mu nevyrovná ohledně přístupu k pacientovi.O tom jsem se přesvědčila několikrát,víc k tomu nemám co dodat.
pacient
Pan doktor je velmi dobrý lékař.Takových je málo.Je to odborník,nic nezanedbá.
David
dobrý doktor,je na rozdíl od jiných ochotný přijed kdykoliv domů k nemohoucím.nic nezanedbá,když se mu něco nezdá bez řečí pošle na vyšetření.přehlásili jsme se s rodinou k němu a víme že jsme udělali dobře.Ted už jsme všichni spokojeni i mnoho dalších lidí s okolí,které znám a je jich dost.
Simona
Pokud jste zdraví a potřebujete neschopenku, tak je to dobrý lékař. Ale v případě vážnější nemoci si nejsem tak docela jistá. Ještě, že to občas zachraňuje p. Doktor Kája.
Skopalová
O tomto lékaři se dá říci, že je to odborný lékař.Žádný váš zdravotní problém či jeho nástin neponechává náhodě. Je velice důkladný a obětavý. Pro něho není problém zajet za pacintem domů i ve své volné dny. Neustále se odborně zdokonaluje.Sestru v ordinaci si nemohl najít lepší, je milá a vždy dobře poradí. Celá naše rodina by jej za žádného jiného nevyměnila.
Véna
Dobrý doktor pokud se mu něco nezdá okamžitě posílá ke specialistovi žádné dlouhé čekání jako jinde.