Kovalsky
Doktor sám Neporadí, neschopnosti od obou dorazí vždy opožděně ! Sestřička jen odposlouchává drby.. Velice špatný přístup od obou.. Recenzi ještě u lidí udělám.
Petr Ambrož
Sestřička úslužná příjemná a ochotná doplnit informace. Umí pohladit po duši pokud je člověku zle a je na dně sil a sotva tam stojí na nohou(horečka, záda atd)
Pan Kovář. Zlatý člověk, který umí srozumitelně poradit, vyslechnout, vysvětlit. Příjemný a naslouchá co mu říkáte. Přesto, že je staršího věku, každý den dojíždí až z Křižanova, aby se o nás pacienty v ZR staral.
Nikdy se nekope o to dát člověku neschopenku pokud mu je opravdu zle. Mnohokrát jsem odmítnul. Nikdy nic nenutí. Vždy řekne otevřené to a to vám napíšu a to v lékárně nekupujte je to k ničemu atd. Často jsem skrze záda jezdil opakovaně na injekce. Vždy ochota. hned ráno. Pan Kovář mě poradil cviky i prevenci. V horečkách nesedíte hodinu v čekárně. Když chcete sestřičce pouze něco dát prostě ťuknete a dáte ji to. Žádné obtěžující tváře žádné zastrašující cedulky. Vždy úsměv a přátelská atmosféra. Jsem rád, že do této ordinace mohu chodit už cca 7 let
Vždy mě pomohl nikdy mě nenechal ve srabu a to i po telefonu.
Příjemný přístup a rychlé jednání
Výborné výsledky léčení pomocí akupunktury.
Pan doktor Kovář je velice skvělý doktor. Vždy pomůže, umí vyhovět pocientovým požadavkům, vždy poradí a je velmi starostlivý. Sestřička je úžasná a moc ochotná. Jediná ordinace pod sluncem, kam se člověk i těší.
Pokud nejste nemocný - ideální lékař. Pokud vám něco je neváhejte a okamžitě se přeregistrujte k jinému lékaři. Prohloupit není možné.
Josef Chodím k panu doktorovi již od te doby co je ve Žďáře.Jsem velmi spokojen. Vždy je milý a ochotný a ve všem mi poradí i pomuže. Sestřička rovněž vynikající.
Nepacient (naštěstí)
Možná je hodný a vstřícný, ale pozor. Důchodcům napíše léky, o které si sami řeknou a už ho nezajímá, jestli ho potřebují nebo ne a jak ho berou. Vzhledem k tomu, že spousta léku se navzájem ovlivňují, mají pak doma zabijácký koktejl z léků, který berou hlava nehlava, takže to není lékař, ale šarlatán! Pozor na něj, pokud k němu chodí nějaký Váš staroušek, choďte raději s ním a pohlídejte si to. Při osobní návštěvě u nemocného nepozná vážný stav. Máme s ním jen špatné zkušenosti, bohužel.
Milada R.
Výborný lékař.Musím jen chválit.Vždy ochotný a trpělivý. Vše vysvětlí a dobře poradí.
Marie
Chodím k panu doktorovi již 15 let.Jsem stále velmi spokojená. Vždy milý a ochotný.Sestřička rovněž vynikající.
Praktičtí lékaři v Havlíčkově Brodě
Praktičtí lékaři v Velké Bíteši
Praktičtí lékaři v Velkém Meziříčí
Více (14)Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Žďáru nad Sázavou
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Žďáru nad Sázavou
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Žďáru nad Sázavou
Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Žďáru nad Sázavou
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Žďáru nad Sázavou