MUDr. Ivan Karpeles

Uherskohradišťská nemocnice a.s.

J. E. Purkyně 365, Uherské Hradiště

Přiblížit mapu

Umístění: jiné místo • Jiný

Doktor Karpeles je vynikající ortoped s výjimečnými odbornými znalostmi a profesionálním přístupem. Jeho empatie a vstřícnost vytvářejí prostředí, kde se pacienti cítí velmi dobře. Moje dcera podstoupila ortopedický zákrok pod jeho vedením a jeho citlivý a precizní přístup byl opravdu obdivuhodný. Doktor Karpeles věnoval dceři maximální pozornost a pečlivost, což podtrhuje jeho profesionalitu. Co se týče mě, mám k němu naprostou důvěru a obdivuji jeho schopnosti. Mohu všem jen doporučit.

Umístění: jiné místo • Jiný

K panu Dr jsme nebyli ani objednáni, hned nás poslal na rentgen, ještě ten den zpět k němu po vysvětlení ze nejsme z jeho okresu.
Naprosto profesionální přístup, lidskost. Vše nám vysvetlil a ze by byl rad kdyby jsme mu dali vědět jak jsme dopadli na specializovanem pracovišti . Doporučuji .

Umístění: Uherskohradišťská nemocnice a.s. • Jiný

Pan MUDr. Karpeles je velmi empatický člověk, znalý ve svém oboru. Vždy dokáže podrobně vysvětlit problém a pomoci ho vyřešit. S panem doktorem mám již dlouhodobou zkušenost a vždy působí profesionálně.

Umístění: Uherskohradišťská nemocnice a.s. • Jiný

Vstřícný , ochotný, chápající, znalý problému, neodmítne neobjednané, vysvětlí můžeme to udělat tak, nebo tak. Co dodat - pohodář v ambulanci OK.