Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Eliška V.
Pana doktora Jarkovského velice doporučuji, velice mi pomohl, po letitém trápení. Řešení bylo operativní, vše kolem operace zařídil, obtelefonoval a do 14. dní jsem byla po operaci. Jeho péče následná je pečlivá, profesionální. Hlavně k němu chovám velikou důvěru.
Jeho komunikace je naprosto v pořádku, ani bych tu o ní nepsala, kdyby jsem si nepřečetla předchozí komentáře. Naopak velice kvituji tento humor, aspoň se člověk nestresuje a uvolní. Kéž by se člověk cítil takto u každého lékaře.
Denisa
S panem doktorem jsem byla velmi spokojená. Jeho narážky typu, konečně se podívám na hezkou ženskou apod. mi přišly v pohodě, aspoň prohlídka byla snesitelnější, protože člověk se cítil více uvolněně. Návštěva trvávala cca 15-20 min, protože pan doktor si rád povídal. Pak jsem ale otěhotněla, pak doktor začal být nepříjemný, návštěva se zkrátila asi tak na 5 minut typu udělat to nejnutnější a víc neobtěžujte. Pokládat otázky taky není úplně rozumné, protože reaguje odsekavě a kolikrát i nechápavě, jak můžu být tak pitomá a ptát se.
I.
Pan doktor je strašně moc sympatický, má svůj humor, díky kterému se pacientka lépe uvolní, opadne stres a vždy mi strašně zvedne náladu, pokaždé odcházím z ordinace opravdu s úsměvem na rtech. Je lidský, zajímá se, vždy se zeptá, jak se mám, co mě trápí, i kam se chystám na dovolenou.. V čekárně nikdy nečekám moc dlouho a vždy tam čekáme maximálně dvě pacientky. Určitě pana Jarkovského doporučuji, chodí k němu i moje máma a také si jeho přístup chválí.
Lenka Fojtová
Dobrý lékař. Dobře vybavená ordinace. Vstřícný přístup. Zajímá se o pacienta. Nikdy tam dlouho nečekám.
Michaela B.
K doktorovi chodím chvilinku, ale přijde mi, že ne o vše se zajímá. Jsem v 15. týdnu těhu a bývalý gynekolog mi udělal genetické vyšetření na srážlivost a vyšlo pozitivní s vysokým rizikem, MUDr. Jarkovský se rozčiloval následně nad touto zprávou a říkal, že zbytečně plaším. Nicméně následně jsem byla předána k další péči do Podolí. Jinak doktor slušný, sexuální narážky opravdu asi nezkousne každá, ale já s nimi problém nemám, vždy od něj odcházím s dobrou náladou :-)
Kristýna
Chodím k panu doktorovi už léta. Přešla jsem k němu po velmi špatných zkušenostech s mojí bývalou gynekoložkou.
Panu doktor se ke mě chová velice slušně, dokonce mi pomáhá i s problémy, které se úplně netýkají gynekologie, ale vždy na základě mého zájmu.
Typ jeho humoru a poznámek opravdu není pro každého, někdo prostě styl trošku erotického humoru nezvládne, ale komu tento typ humoru nevadí těm můžu pana doktora jen doporučit!!!! :)
PS: K tomuto gynekologovi se na prohlídky i těším.
Veronika
Bohužel pan doktor je velmi spořivý. Nerad posílá na jakákoliv vyšetření, ta si člověk musí doslova vydupat. Rád hodnotí i způsob léčby lékařů jiných oborů a když mu řeknu, že ten a ten mi něco nedoporučil, odvětí: No jo, gynekolog je úplně blbej". Narážky, o kterých zde někdo píše, jsem nezaregistrovala. A pokud žena chodí jen na prevence, asi problém nebude. Ale nejsem si jistá, jestli je dost pečlivý.
mamina
Chodila jsem k panu doktorovi ca 2 roky. Zpočátku pouze na pravidelné preventivní prohlídky. Vzhledem k tomu, že jsem neměla žádné větší problémy, jsem byla v podstatě spokojená. Pan doktor má pravda trochu svébytný smysl pro humor, ale pokud není člověk citlivější, pak se ho to nedotkne. A sexisticky laděné vtipy a narážky jsem od něj neslyšela. Problémy nastaly v momentě, kdy jsem otěhotněla a začala k němu chodit do poradny. Pan doktor mě sice ujišťoval, že se můžu a mám na cokoliv ptát, ale sám mě příliš neinformoval (na což jsem byla jako většina ostatních prvorodiček do značné míry odkázána). O 1. a 2. screeningovém vyšetření a o tom, kde je možné jej absolvovat jsem se od něj nedozvěděla nic. Kdyby mi o něm neřekli známí, patrně bych je ani neabsolovala. "Díky" panu doktorovi mi rovněž chybělo před porodem jedno povinné krevní vyšetření, kam mě rovněž neposlal. O tom, že mě neinformoval, jaká ostatní vyšetření musím před porodem absolvovat, ani nemluvě. Po rozhovoru s několika lékaři z okolí, kteří mi mé obavy o kompetentnosti pana doktora potvrdili, jsem se v polovině těhotenství nakonec v obavě, abych něco nezanedbala, přeregistrovala k jinému lékaři. A jsem ráda, že jsem tak udělala. Na žádanku o předání dokumentace odeslanou mým novým lékařem pan doktor nereagoval...
...
U pana doktora jsem byla jednou a to na revizi po zákroku, nařkl mne z anorexie.
Velmi nepříjemný zážitek :-/
Chodím k panu doktorovi cca 15 let a jsem naprosto spokojena. Po dřívějších negativních zkušenostech s různými doktorkami (bohužel všechno to byly ženy) si nemohu jeho péči vynachválit. A občasné narážky beru jako zpestření návštěvy v ordinaci. Poslala jsem k němu i svou dceru v 17, když potřebovala antikoncepci. Také je spokojena. Vřele pana doktora doporučuji.
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze