warrior
Nevím jak jiní, ale já s ním spokojená nejsem. Posledně když jsem u něj byla tak tak mi zub zadělal tak, že jsem ho měla vyšší než ostatní, a předtím zase mi plomba vypadla. Po mých zkušenostech s ním ho nemůžu doporučit.
Zdravím Pan doktor Hejduk je podle mého nejlepším zubařem ke kterému jsem mohl přijít. Chodím k němu již od malička s celou rodinou vždycky mi vyšel vstříc a že mi už pár zoubků opravoval a trhal. Prostě profík jak má být neměnil bych :)
Skvelý zubár,chodím k nemu už nejaké roky,ale stále ma zaráža jeho vyberanie poplatkov,vobec tomu nerozumiem.
skvělý
Výborný stomatolog. Chodí k němu celá naše rodina (už 4 generace) a nikdy nebylo na co si stěžovat. Příjemné prostředí, profesionální přístup. Když je opravdu nějaký problém, hledá jiné další způsoby, jak s tím něco udělat. Nejsem z Jičína, ale vždy mi vyjdou vstříc s objednáním tak, abych stíhala spoj domů. Neměnila bych!
Eva Srbová
Přátelský, profesionální přístup, citlivý a výborný zubař.
Janouch Milan
Velmi dobrý a zkušený stomatolog a operatér ve stomatologii. Pěkný a profesionální přístup jak k velkým, tak k malým pacientům. Utulné prostředí a perfektní chování ke klientům.