Výborný stomatolog, odborník na paredentologii a skvělý operatér.
Ve spolupráci s laboratoří Jandent perfektní protetik.
¨navrátilová
mrzí mě, že pan doktor odchází do důchodu, moc mi pomohl,znám ho 12 let a čeká mě poslední návštěva, kde budu hledat takového dobrého lékaře a fajn sestru? děkuji Vám...
Pavla
Některé z výše zmíněných komentářů mi připadají,že se týkají úplně jiného lékaře.Po mé zkušenosti mohu říci,že pan doktor je zapálený profesionál,kterému jde výhradně o pomoc svému pacientovi.V této ordinaci jsem se cítila příjemně,zákrok byl perfektní a účinný.Moc mu děkuji.
Alena
Kam budeme chodit,až takový lékaři nebudou? Mě pan doktor zuby zachránil po té, co lékař ke kterému jsem chodila 20 let a znal jen větu "špatně si čistíte zuby" a až bylo skoro pozdě je chtěl trhat.Pan doktor Čuchna i jeho paní, mají k pacientů velmi pěkný přístup a snaží se co nejlépe pomoci.Jim děkuji za to ,že se opět normálně najím a mohu se zasmát, aniž bych se musela stydět.
Mertová Anna
Doporučuji jsem velmi spokojena zuby mě zachránil ,sice jsme něco vytrhli ,ale bez pana doktora již bych je neměla. Sestřička je také moc fajn.
Ivana p.
Souhlasím s příspěvkem z 16.10.08! Pan doktor i sestřička ke mně i k mému manželovi byli z lidského hlediska vždy velmi vstřícní a ochotní, z hlediska profesionálního bych si přála, setkávat se i v jiných ordinacích s takovými lékaři a sestřičkami. Docházím na paradentologii min. 8 let a po nezbytném malém operačním zákroku odstranil mé problémy.
Van
Dlouhé čekací doby, neochota, napůl v důchodu a tempo tomu odpovídá - nebrat
Iza
Paradentolog Čuchna je vyhlášený odborník, snaží se zuby opravdu zachraňovat, čili různá zpevnění pomocí titanu, doplnění kostní moučky...zachránil mi kývající se zuby, má lidový normální přístup k pacientům, sestra je jeho manželka a je úžasaná
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně