MUDr. Ivan Čierny

PETEROVÁ - MED s.r.o.

Výletní 1121, Brandýs nad Labem

Přiblížit mapu

Umístění: PETEROVÁ - MED s.r.o. • Jiný

Tak jsem se konečně po dlouhé době rozhoupal a s Mudr.Čierným jsem na dobro skončil!Takový přístup a arogance nezná mezí.Se vším je bleskurychle hotový,ani pořádně nevyšetří aby zjistil pravou diagnozu,v cukuletu radši napíše prášky a až vám bude dobře zavolejte a já neschopenku ukončím.Léčba není přes něj adekvátní.Navíc když neco zmrví,tak hned odbyde,že je vše opraveno a nemusím se o to starat a rovnou vykopne z ordinace.Ta je ho tzv.zdr.sestra je tam asi nějak do počtu a je vidět, že jí jde jen o prachy a má díky bývalému realitákovi dobrý koryto.Nejvíce profituje z Úkáček a lidí co potřebují potvrdit papír,že můžou makat.Jinak pacient je pro něj až na druhým místě.Pokud můžete,zdaleka se mu vyhněte a najděte si jiného Mudr....Bohužel

Umístění: PETEROVÁ - MED s.r.o. • Jiný

Pan doktor ochotný,vstřícný,není co vytknout.
Doporučuji

Umístění: PETEROVÁ - MED s.r.o. • Jiný

Rychlé vysvětlení, všechny testy udělané, stačí se zeptat a vše bez problému, jen člověk musí vědět, co chce případně

Umístění: PETEROVÁ - MED s.r.o. • Jiný

Pan doktor Čierny byl velice neochotný a arogantní. Byli jsme k němu poslání na pracovně lékařskou prohlídku. Na daný termín a čas. Dostavili jsme se s předstihem. Slušně jsme vyčkali až vyjde sestra. Při východu lékaře jsem pana doktora slušně pozdravila s dotazem, že se chci zeptat, že jsme objednání...nenechal mě domluvit, vzal dalšího pacienta a otočený zády k nám spustil, že tam nemá sestru, že ho to nezajímá, a ať si buď počkáme, nebo pokud se nám to nelíbí ať odejdeme...vyčkali jsme tedy frontu bezohledu stanoveného termínu a času. Když jsme se dostali na řadu tak za 4 minuty bylo vyšetření a lékařský posudek hotový. Velmi nepříjemná zkušenost.

Umístění: PETEROVÁ - MED s.r.o. • Jiný

Hrůza,netaktní jednání,s pacientem je vyřízen během 5 vteřin.Pacienti ho nezajímají.

Umístění: PETEROVÁ - MED s.r.o. • Jiný

Pan doktor je velice nepříjemný, drzý a arogantní. Pacienty odbývá, chce je mít co nejrychleji z krku, svou návštěvou ho vlastně otravují a to dává v každém okamžiku najevo.
Pozor! Určitě nedoporučujeme!!!

Umístění: PETEROVÁ - MED s.r.o. • Jiný

Pana doktora navštěvuji jako správný chlap jen když mi je opravdu zle.
Musím uznat, že je to opravdový profesionál ve svém oboru.
Ví si rady v každé situaci a nic nezanedbá.

Umístění: PETEROVÁ - MED s.r.o. • Jiný

Skvělý , jen lidi musí přesně vědět proč ho navštěvují pak jedná ideálně, když ho někdo navštíví vlastně ani pořádně neví proč a nedokáže mu vysvětlit přesný důvod a podklady návštěvy samozřejmě pak je jednání Doktora trošku na hraně coz lidé musí chápat je to to samé jako by sly na úřad bez Občanky a nevěděli co tam chtěj pořádně . Když jednáte jako s doktorem tak to pan vidí a Normané přijmne pomůže

Umístění: PETEROVÁ - MED s.r.o. • Jiný

I když to bylo několikrát za rok, tak pokaždé když jsem přišel za panem Čierným s bolestí v krku, tak pohled do krku a okamžitý závěr že to musíme vymlátit antibiotiky. Celé vyšetření trvalo 20 vteřin a bylo hotovo.

Umístění: PETEROVÁ - MED s.r.o. • Jiný

+ rychlost, zkusenosti, ochota resit a vysvetlit a taky poradi jak zlepsit prevenci.
- Dost razantni a tvrdy pristup ale s ohledem na lidi, ktere potkate v cekarne je mozno jeho osobity pristup nutnosti.