Pracoviště klinické psychologie
Jablonského 2667/34, Plzeň 3, Plzeň

Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí

T
Umístění: Pracoviště klinické psychologie Jiný

u p.psychologa jsem byl na lekarske psychotesty zadane lekarem.
fakt nevim...v pulce odesel k soudu ale ze to prej je:-) tak ze ho zdravim ty testy jsem nikdy nevidel protoze mi k tomu nikdo nic nerekl ani psychiatr ani on.ale vubec se v tom nevyznam takze nevim.ze by mi nekdo rekl nejakej vysledek:-)!!:-) treba by mne to zajimalo....pozdrav

B
Umístění: Pracoviště klinické psychologie Jiný

Přišla jsem na vyšetření genderové dysforie. Pan Bořík je už od dveří sympatický, milý a neformální. Celá návštěva probíhala v uvolněné atmosféře, pan Bořík byl velmi chápavý, citlivý a zábavný, neztrácel čas nadbytečnými úkony. Maximální spokojenost, doporučuji!

Umístění: Pracoviště klinické psychologie Jiný

Přestože mi forma psychologického vyšetření u pana doktora přišla příliš strohá na to, aby byly výsledky odpovídající, pan Bořík byl velice přátelský, a proto z návštěvy jsem měla i tak vcelku dobrý pocit. To se ale změnilo když jsem obdržela zprávu, kde stručně řečeno stálo, že vlastně přeháním a moje problémy nejsou vůbec tak velké, jak popisuji. Takový přístup mi od doktora, který je tu od toho, aby vám pomohl, přijde naprosto neprofesionální. Proto dávám 1 hvězdu.

již jsem absolvoval ve svém životě spoustu podobných vyšetření, dokonce některé testy znám z dob studií a musím přiznat, že atmosféra při "vyšetření" byla velice příjemná, na všechno je dost času, což považuji za velmi důležité, pan magistr je vstřícný a ochotný, z návštěvy jsem měl dobrý a příjemný pocit, mohu všem vřele jen doporučit !!!

Je to zvláštní, ale některé kladné komentáře zní jako kdyby si je napsal sám pan Mgr. Bořík.
Sezení u pan Mgr. Boříka vypadá trochu jako samoobslužná pokladna v Tescu. Pan Mgr. Bořík Vám dá pár testů na, které si poté jak sám říká přiloží průsvitku a vyjde mu nějaký výsledek. Na jinou než psací podobu prý jak říká není čas. I přesto, že je pan Bořík jen Mgr. tak tento postup by zvládl i člověk bez jakéhokoliv vzdělání. Během sezení se stále nemohu zbavit pocitu, že pan Mgr. Ivan Bořík znalec z oboru dětská psychologie pospíchá na oběd.
Ještě předtím si s Vámi bude chvilku povídat a při tom se pokusí číst Vaši řeč těla, ale opravdu se o to bude jen pokoušet a na obličeji pana Mgr. Boříka uvidíte, že má velké problémy dělat dvě věci najednou komunikovat, číst Vaši řeč těla a dále hned vyhodnocovat. Při tomto postupu zaujme takzvaně dominantní pozici: Sedí na křesle před Vámi s roztaženými nohy(čímž Vám ukazuje svoje mužství a svojí sílu nad Vámi) ruce bude opírat o kolena a jeho prsty budou směřovat do tvaru stříšky (čímž Vám ukazuje svoji dominantní pozici, kterou nikdy nepřekonáte). Což je pro,,psychologa" velmi nestandardní póza, zvláště tehdy, když vyslýchá malé děti to má za následek to, že se děti neotevřou a nepovídají tak jak by měli. Jak jsme si již řekli pane Mgr. Boříku je dobré se strategicky věnovat komunikaci s jinou osobou v místnosti a např se naklonit na 45 stupňů od dítěte. Poté se dítě více uvolní a samo si bude říkat o pozornost - začne více komunikovat atd..
Škoda, že jste to a hodně další ... nevěděl pane Mgr. Boříku. Nemyslím si, že jste špatný člověk. Jistě budete příjemný, ochotný a výborný člověk jak tady všichni (nebo možná Vy sám o sobě píšete:) píšou, ale v psychologii jedete jen podle průsvitek a tabulek a odhadů, ale chápu to, když psychologii bohužel necítíte tak to nejde jinak. Nezlobím se za to na Vás, ale mrzí mě, že Vám stát dal pravomoc jako znalci rozhodovat a životě lidi, ale Vy znalec bohužel nejste (jste znalcem jen papírově)!
Jestli hledáte někdo psychologa tak se raději koukněte na justice.cz a tam si vyberte nějakého Phdr. všichni stojí cca stejně.

Tohoto psychologa jsem navštívil na základě několik kladných doporučení. Pán byl příjemný. Bohužel jsem se po čase dozvěděl, že se v mém případě uvolil k velmi neprofesionálnímu chování při psaní psychologického posudku.

Asi nejlepší, nejrozumnější a nejnormálnější psycholog v Plzni.

Příjemný

Velmi příjemný a ochotný.

Příjemný, milý pán, který ochotně naslouchá a vše jasně vysvětlí, poradí, nespěchá na vás. Můžu ho jen doporučit :)