Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna + 1 Více

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Městská Poliklinika Praha Jiný

Paní lékařku nedoporučuji.
Když přehlédla kaz na který jsem jí následně musela upozornit (paní lékařka reagovala protočením očí),tak jsem si říkala,že nikdo není neomylný.
K paní lékařce mě odeslal alergolog,aby paní lékařka vyloučila,že by otok tváře šel od zubu...Paní zubařka to vzala jako šanci,vybrala si nějaký zub,bez mého vědomí se dala do umrtvování šestky..po týdnu mi řekla "Tak od zubu nebylo." .
Našla jsem si jiného zubaře a ten byl v šoku.
Nekvalitně provedené plomby, u zubu,který paní zubařka "umrtvila" se vyjádřil slovy "Tady se někdo pokoušel čistit kanálky,ale špatně.Zub bude muset jít ven.".
Kazy,kterých si paní zubařka nikdy "nevšimla",zánět...

Pokud chcete přijít o zuby,tak je Iva Žáková nejlepší volba.
Pokud chcete mít svůj chrup zdravý,tak zvolte jiného zubaře.

Umístění: Městská Poliklinika Praha

Paní doktorka je velmi milá, přátelská a ochotná, chodila jsem k ní ráda. Bohužel se její dlouhodobá péče neukázala jako prospěšná - po 12 letech pravidelných návštěv u ní (tj. co půl roku návštěva) jsem přešla k novému zubaři a ten mi objevil 10 kazů, problémy s korunkami, dásněmi atd., velmi se divil, že paní zubařka si těchto věcí nevšimla, nebo je neřešila.