Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Barbora
Neskutečná arogance ke mě, to co si dovoluje paní doktorka je až za hranicí všeho!!!! Způsob jednání, nadřazenost, povýšenost i její nedochvilnost (půl hodiny, žádný čas). Odcházím o dní. Jediné pozitivní je její sestřička, která je ochotná a milá.
naštěstí už bývalá pacientka
Nejhorší doktorka, kterou znám. Byla jsem u ni několik let a před tím, než jsem od ní odešla se vyznamenala... Nejdříve mi nebyla schopna vyléčit problém se zády a když jsem ji požádala, aby mě poslala k odborné lékařce, ke které jsem chodila už dříve s jiným problémem, nechtěla mi vyhovět, za to mi prvně doporučila prášky od bolesti a pak, když jsem měla z toho velkého množství prášků totálně rozhozený žaludek, nadala mi, že proč jsem je brala. Nejhorší ale bylo, když jsem přišla na kontrolu s doporučením odborné lékařky (kde jsem si zašla sama, protože se léčba táhla nic než prášky od bolesti mi paní doktorka Sýkorová nedávala), že mám být dále na neschopence a léčbu mi zahájila ona, začala na mě paní doktorka Sýkorová být neuvěřitelně sprostá a arogantní, doslova na mě řvala tak v ordinaci, že to bylo slyšet až do čekárny a řekla mi, že ať si nemyslím, že budu s "tímto problémem" na neschopence dál a ukončila mi ji...Kvůli ní jsem musela dát výpověď v práci, protože jsem nebyla schopna chodit do práce (nemohla jsem se dobře hýbat ještě několik měsíců poté). Nikomu bych tuto paní doktorku nedoporučovala!!!
feliberi
Jeden s nejhorších praktických lékařů s nekonečně čekací dobou,paní doktorka chodí s půlhodinovým zpožděním. Neřeší problémy, jen dává antibiotika. Na problémy jsem upozorňovala 4 měsíce, vždy jsme dostala jen antibiotika bez vyšetření. S bolestmi břicha mě poslala domů. Na vlastní žádost jsme šla k chirurgovi, sdělil mě silný zánět střev. Dodnes se z toho dostávám. Díky všem práškům, které mě napsala, včetně antidepresiv, na které jsem nesáhla, mám totálně zničenou imunitu a zvětšená játra. Odešli jsme celá rodina . Jediné plus je zde sestřička.
nobody
asi máte paní doktorko nového chlapa.Ta vaše nastupující anorexie a zvýšená arogance k nám,pacientům je zarážející a varovná.Asi od vás odejdu,to čekání na vyšetření je frustrující.Není to jen názor můj,my,vaši pacienti se už tak trochu známe.
Byl jsem u p. doktorky Sýkorové asi dvakrát když zaskakovala za mou doktorku a bez problémů a za pár let kdy kní chodila má partnerka to už bylo úplně jiné. To jsem se dozvěděl o paní doktorce, že chlapi prostě může a stejné pohlaví jako je ona je pro ní hrozbou a ženy prostě nesmí. Tedy mladší a atraktivnější. Má partnerka mývala problémy opakovaně ledvinovími kameny. P. doktorka kdyby měla zájem tak by to našla v kartě a úplně na konci protože její poslední marodění bylo k vůli tomu. Asi po týdnu neůspěšného léčení, kdy byla tato pro mě veterinářka Sýkorová ještě na partnerku velmi nepříjemná ji poslala na gyndu že k ní s bolestí břicha ani neměla chodit, zrušila ji neschopenku a dokonce že partnerku už nehodlá nikdy léčit ji vyhodila!!! Partnerku nakonec ještě ten samý den odvezla záchranka s akutní ledvinovou kolikou. By mě zajímalo kolik žen za své léčení už za....
Výborná lékařka, a ještě lepší člověk. Vždy se pacientům věnuje snad víc, než je její povinností! Nelečí vždy nejen tělo, ale i jejich duši. Můžu o ní říct jen to nejlepší! Rozhodně doporučuji!!!
Velmi ochotná.
Junny
Je ochotná, s lidským přístupem a má medicínský přehled.
Franta
dobrá a příjemná
Marek
Sestřička super. Doktorka taky, ale v čekárně jsou před vámi tři pacienti a čekáte tam půlden, proto k ní pokud možno nechodím a drobné záležitosti ( což je vlastně vše s co mne zatím potkalo) si raději léčím sám.