Psychologické poradenství • Od 800 Kč
Dopravně psychologické vyšetření • Od 1 600 Kč
Individuální konzultace a dlouhodobá psychologická péče • Od 800 Kč +2 Více
Partnerská terapie • Od 1 000 Kč
Psychodiagnostika dětí a dospělých • Od 3 000 Kč
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Psychologické poradenství
Od 800 Kč
Ostatní služby
Dopravně psychologické vyšetření
Od 1 600 Kč
PhDr. Iva Šteklová
Individuální konzultace a dlouhodobá psychologická péče
Od 800 Kč
Partnerská terapie
Od 1 000 Kč
Psychodiagnostika dětí a dospělých
Od 3 000 Kč
Yvetta
Empatická,navazuje na problém s předchozího sezení, pečlivě vnímá klientovo problém a snaží se vcítit do pocitů klienta
J. M.
Moc děkuji za pomoc. Paní doktorka je velmi milá, ochotná, empatická a v mém případě i dochvilná.
L. E.
Do ordinace jsem byla vpuštěna pozdě minimálně o půl hodiny. Během vyšetřování psycholožka telefonovala a vyrizovala si osobní věci. Pro zprávu jsem si měla dojít a dala mi ji ve dveřích a už mě nepustila dovnitř. Měla jsem si zavolat, aby mi zprávu vysvětlila. Do zprávy mi napsala, že jsem psychopat (disocialni rysy), což není pravda, jen jsem špatně vyplnila její dotazník. Když jsem se s ní snažila telefonicky domluvit na tom, aby mi vysvětlila obsah zprávy, nebylo to možné, buď jela tramvaji, nebo neměla čas. Zprávu predala mému praktickému lékaři a tuto diagnózu mám tedy v lékařských papírech, když se například uchazim o praci .S problémem, za kterým jsem za ní přišla, mi nepomohla a ve zprávě dostatečně nepopsala.
AVR
Paní doktorka je velmi příjemná, empatická, snaží se odhalit příčinu potíží, je trpělivá, vyslechne, pamatuje si vše a navazuje při dalších sezeních na jednotlivé problémy. Je systematická, velmi rychle detekuje jádro problému a navazuje na něj návodnými radami. Je na 100%dochvilná a stanovený čas je přiměřený, aby ani terapeut ani klient se příliš nevyčerpali a sezení bylo za plné pozornosti účinné a s uspokojujícím výsledkem. Jsem velmi šťastná, že mi ji paní psychiatrička doporučila. Jsem ráda, že v současné době mohu zůstat s paní doktorkou v kontaktu, sezení probíhají prostřednictvím telefonu.
Upravit nebo spravovat profilPsychologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni
Psychologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Plzni
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Plzni