Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Jarka St.
Výborná paní doktorka. Ochotná, příjemná a snaží se vždy pomocí. Oceníte hlavné při akutních potížích. Mám štéstí, že mohu k ní chodit. Vřele doporučuji.
Helena Vrbova
Prošla jsem,již mnoho neurologů,ale paní doktorka je velmi pečlivá,vše vysvětlí,snaží se lidem pomoc.
Tento přístup jsem nezažila u jiného neurologa..Moc děkuje Vrbová Helena.Pokud potřebujete neurolog. pomoc moc doporučuji .Moc děkuji paní doktorko.
Na paní doktorku Školoudíkovou jsem narazila náhodou při jednom neplánovaném vyšetření, neznám ji tedy hlouběji. Mile mě ale překvapilo, že se mnou jako jedna z mála lékařů jednala "na úrovni" jako s normálním vzdělaným člověkem, nikoliv arogantně z pozice síly, jak jsem zvyklá odjinud...
Lenka
Já osobně k paní doktorce chodím roky ....I po tom co mi neurochirurgie po operacích páteře řekla ať se s Tím smířím že bude ještě hůř tak paní doktorka stále je jediná co se snaží mi nějak pomoci i když víme že úplně líp nebude......Mám ji moc ráda a moc děkují za to jaká je, Pro mně jedinečná.Klidně se i podepíšu protože opravdu je pro mně Pomoc!!!!! Kotalová Lenka P.S. Víme že to už nezachraníme tu mojí páteř ale stále se nějak paní doktorko snažíte děkují!
Šalamounová
Tato paní doktorka ,je velmi dobrý neurolog ve srovnání s jinýma cíleně vyšetří a pošle na patřičná pracoviště co je k léčbě zapotřebí.Je příjemná k pacientům vystupuje jako profes. neurolog.Dlouho jsem tento přístup nezažila.Moc děkuje Šalamounová Vladimíra.Pokud potřebujete neurolog. pomoc moc doporučuji .Moc děkuji paní doktorko.
Doktorka Školoudíková je výborná neuroložka.CHodím k ní už dlouho a její zájem pomoci a vysvětlit předčilo mé očekávání.Nemyslím si,že je to člověk,který by přistupoval k pacientům dle své nálady,tudíž mě udivují některá negativní hodnocení.Já ji vřele doporučuji,poněvadž je odborník na svém místě.
Byla jsem u více lékařů ale paní doktorka je nejlepší kterou znám je milá ochotna vždy poradí a pomůže když něco potřebuji mě vyřidi a správnou léčbu nasadí.Jsem rada že ji mám jsem u ní spokojená.I.B.
PROŠLA JSEM MNOHO NEUROLOGU,ALE TATO PANÍ DOKTORKA U MNE VEDE,JE MOC PEČLIVÁ A SNAŽÍ JSE POMOC JAK NEJLÉPE TO JDE.NEZKRÝVÁ NAŠI DIAGNOZU ZA NADVÁHU A NESPRÁVNOU ŽIVOTOSPRÁVU.LÉČÍ JAKO ČLOVĚK A NÉ JAKO KNIHA PODLE NOREM.DOPORUČUJI.
Neu
Výborná a zkušená lékařka. Snaží se člověku pomoct a umí mu pomoct.
Upravit nebo spravovat profilNeurologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Neurologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Neurologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě