Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Radka
S paní doktorkou jsem odzačátku nadmíru spokojená. Má letité zkušenosti v lékařské praxi, je to vynikající odborník, navíc je moc příjemná, vstřícná, dokáže uklidnit, poradit. A hlavně je ochotna si vyslechnout obavy a názory rodičů malých pacientů, umí vyjít vstříc. Jsme u ni sice krátce, ale neměnila bych. Děkujeme, paní doktorko.
Velmi příjemná lékařka se solidním přístupem k pacientovi
Zdraví
Melichařík
Pro mě i mé dítě ta nejlepší. Pečlivá, lidská, stejně jako sestřička. Neměnila bych!!
Velmi zkušená, příjemná a vlídná lékařka, vřele doporučuji!
Paní doktorka je opravdu velmi pečlivá a laskavá. Z mých zkušeností musím vřele doporučit. Je velmi milá ,hodná a má profesionální přístup k pacientovi. K paní doktorce chodím s oběma syny a určitě bych nikdy neměnila. Vždy mě a mým dětem pomohla a velmi dobře poradila,naše zdravotní problémy ji nejsou lhostejné,má srdce na pravém místě. Toto hodnocení patří i sestřičce,která je také velmi skvělá.Chtěla bych jim poděkovat za všechnu péči,kterou nám věnují.
EB
Vynikající lékařka, člověk na svém místě, skvělý přístup k dětem.
Paní doktorka je opravdu velmi pečlivá a z mých zkušeností musím vřele doporučit. Je velmi milá ,hodná a trpělivá i k velmi uplakaným malým dětem. K paní doktorce chodím s oběma svými dětmi(dceři bude každým dnem 18) a určitě bych nikdy neměnila. Vždy mě a mým dětem pomohla a velmi dobře poradila. Když jsem byla malá a často trpěla zápaly plic (ve svých cca 7 letech), pamatuji si ji jako velmi hodnou paní doktorku a musím říct dle slov mé matky, že mi hodně pomohla.
Paní doktorka má velice hezký přístup k dětem,a její diagnoza je neomylná,její zkušenosti jsou evidentní,jsem s ní naprosto spokojená,umí poradit a je milá a pečlivá.Jsem ráda že jsme si ji vybrali a neměnila bych.