Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
Z.N.
Profesionální odborné znalosti i přístup, umění nejen vše vysvětlit, ale také naslouchat. Moderní přístroje, takže nemusím běhat po dalších vyšetřeních. K tomu vstřícnost při plánování návštěvy a přátelská pohodová atmosféra. Zůstal mi hodně dobrý pocit a přání, aby to tak bylo všude :-)
Martin
Navstivil jsem pani doktorku s vleklym problemem se suchym a zarudlym okem. Memu onemocneni se peclive venovala, vse mi vysvetlila a po aplikaci kapek, ktere mi doporucila, se me problemy vyrazne zlepsily. Zvlast musim ocenit jeji pozitivni a mily pristup k pacientum.
František R.
Ordinaci p.doktorky jsme navštívili s manželkou za účelem vyšetření zraku a předepsání nových brýlí.
Paní doktorka je velice milá, příjemná, profesionálně na výši. Veškeré úkony nám srozumitelně vysvětlila, popsala.
Velmi dobrý dojem na nás udělal i celkový provoz ambulance. Sestřičky průběžně zjišťovaly příchod nových pacientů, ujímaly se jich, připravovaly je na vyšetření. Vše běželo jak po drátkách :-)
F.Roček
Paní doktorka je velmi milá a ochotná a s pacientem jedná s úctou. Pozorně vyslechla, co potřebuji a pečlivě mi přezkoušela zrak. Nakonec mi vysvětlila, jakou mám vadu, jaké brýle potřebuji a vyplnila mi papíry pro optiku. Ještě se mě vyptala, jaké jsem měl problémy a brýle dřív, aby odhadla, kolik mi přispěje pojišťovna. Byl jsem velmi spokojený.