Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Kratochvilova
S pani doktorkou jsme naprosto spokojene,kdyz jsem pred 12 lety shanela detskou doktorku pro svou v te dobe jeste nenarozenou dcerou,tak byla jedina,ktera me prijala a nelituji toho vubec a uz bych ani nemenila.Dnes k ni dochazim se vsemi svymi 4detmi,kdy dva synove maji astma a pani doktorka vzdy poradi co a jak a jsme skvele sehrane,uz vzdy vim kdy ject k hospitalizaci a kdy to ukociruji sama doma.Pani doktorka je proste ta nej nej nej
Marcela
Jsme velmi spokojeni. Vstřícná, vždy nám poradi i po telefonu. Nikdy jsem neměla pocit že ji svými dotazy obtěžuji. Naopak je trpělivá a vše dokonale i několikrát vysvětlí. Je velmi pečlivá v leceni. Mám k ní plnou důvěru. Lepší Dr. jsme si nemohli přát, když obcas zaslechnu, jak se chovají jiné Dr. v Příbrami.
Pavla
Bohužel nemohu na paní doktorku podat dobré reference. Její nezájem a odměřenost nás nenechává klidnými. Když potřebujeme poradit tak se na mě dívá skrze prsty a místo toho aby poradila, tak kritizuje. A místo aby konala, tak říká, že je to normální a že se to srovná. S jejím přístupem nejsme vůbec spokojeni. Pro radu je zbytečné k ní chodit, neboť neporadí. Raději hledáme radu jinde. Myslím, že by měla být více empatická né jenom k dětem, ale i k rodičům. Poradit, pomoci a hledat řešení a ne říci, to je normální, když člověk že není. Za nás určitě nedoporučuji!!
Antonín
Paní doktorka je široko daleko nejlepší, její přístup a snaha pomoci ze všech stran. Ten kdo jí zná ví to samé jako my...
dana.oktabcová
Paní doktorka jedná s pacientem i s jejich rodiči jako rovný s rovným. Je milá, empatická a racionální. Dana O.
Paní doktorka je opravdu nejlepší ze všech.Děti i my rodiče jí máme strašně rádi.
jsme velice spokojeni, doporučuji.
jak jinak, ochotná, velmi obětavá
Ochotná,pečlivá
Velmi milá a ochotná paní doktorka, jsme s ní velmi spokojeni. Je nám líto, že jsme se přestěhovali a o tuto lékařku přišli. Takových je dnes velmi málo.