AAA
Bohužel já jsem se nesetkal s příjemným jednáním, naprosto odlišné cenové sazby než na jaké mě upozorňovali (či upoutali) a navíc nakonec pouze zlomek odvedené práce než na jaké jsme byli domluveni:(
maso007
Paní doktorka ošetřuje můj chrup přes 20 let. Profesně je naprosto perfektní a lidsky velmi milá.
v.ilma
Přestože p. doktorka na internetu uvádí, že přijímá nové pacienty, při osobním jednání o tom nic neví a tedy nepřijímá. Vzniká tím velmi nepříjemná situace pro ty, kteří by se rádi někde zaregistrovali a nechali ošetřit.
Ravenn
I když od mala trpím panickou hrůzou z lékařů všeho druhu, natož ze zubařů, tady mě strach rychle opustil. Velmi příjemný personál, jak lékařky, tak sestřičky, hygienička je také úžasná. Veškeré ošetření proběhlo naprosto v pohodě, ne jako kdysi s nehty zarytými do křesla xD nic mě nebolelo, a konečně nemám strach z další návštěvy. Vím, že to zvládnu v pohodě. Popravdě až jsem zůstala v údivu, protože s těmi řezníky co jsem si zažila kdysi se to opravdu nedá srovnat, ty bych přiřadila na úroveň středověkých kovářů. Takže kdo se bojí, ať neváhá a navštíví tuto ordinaci :)
Soňa Rampulová
Zuby mám vďaka Bohu v poriadku, takže asi nemožem hodnotiť pani doktorku, keď je fakt nejaký problém, ale tak úžasný a príjemný prístup aký som zažila v tejto ordinácii sa len tak nevidí. Takže fakt paráda, pri prehliadkach je pani doktorka velmi precízna a je vidieť že svoju prácu vníma ako povolanie a nie len ako zamestnanie :)
Váš účet byl odstraněn
Děkuji paní doktorce Poláčkové i její sestřičce, za perfektní péči. Do její ordinace jsem se vypravila včera poprvé po hodně hodně dlouhé době s téměř panickým strachem a slzami v očích, díky předchozím zkušenostem s jinými stomatology. Čekala na mě usměvavá, milá a vstřícná lékařka, která mi vše vysvětlila, chrup prohlédla a domluvili jsme se na dalším postupu léčby. Naprosto bezbolestné, šetrné ošetření a trpělivý a lidský přístup. Moc Vám děkuji a nemůžu jinak, než DOPORUČIT!!!!!
Váš účet byl odstraněn
Dnes jsem navštívila ordinaci paní doktorka Poláčkové a musím přiznat, že jsem přicházela, díky zkušenostem s jinými lékaři s téměř panickou hrůzou a slzami v očích a navíc po velmi dlouhé době od poslední návštěvy u stomatologa. Po milém přivítání, trpělivém a lidském přístupu a naprosto profesionálním a bezbolestném vyšetření a následném ošetření, vysvětlení následného léčebného plánu a RTG chrupu jsem odcházela z ordinace s úsměvem na rtech. Paní doktorka Iva Poláčková je naprostý poklad, který mi dnes ukázal, že i návštěva u stomatologa může proběhnout naprosto v pohodě, bez bolesti a potu hrůzy. Sestřička je také velmi milá a celé prostředí zubní ordinace je velmi příjemné a přátelské. Moc děkuji za přístup, perfektní péči, psychickou podporu a úsměv a nemohu jinak, než naprosto DOPORUČIT!!!!!! Děkuji Hana Weinlichová
Měl jsem vždy dosti špatné zuby a prošel jsem hodně zubních ordinací. Díky MUDr. Poláčkové mám teď zuby ve stavu, o jakém se mi ani nesnilo, vše, co udělá, drží, funguje, prostě pohoda. Naprosto paní doktroce věřím, je to opravdu profík!!!
Velká spokojenost, za cca 7 let co k ní chodím jsem neměl problém s jedinou plombou či korunkou.
paní doktorka je opravdu velmi dobrá
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze