Nejčastěji hledané služby

Psychologické konzultace

Psychologické poradenství

Ostatní služby

IQI - Individual Quality Increase, s.r.o.

PhDr. Iva Moravcová vystudovala na Karlově Univerzitě Praha jednooborovou psychologii.

Má specializaci na
- klinickou psychologii - psychologii práce - psychologii dopravy.
Je soudní znalec psychologie se zvl. specializací pro psychologii práce, managementu, personalistiky a psychologii dopravy.

Realizuje: antistres, diagnostika a prevence syndromu vyhoření, diagnostika chronického únavového syndromu, stress management, dopravně psychologické vyšetření, jak bezpečně řídit a zdravě pracovat, vyšetření na zbrojní průkaz, osobnostně profesní diagnostika, osobnostní a profesní koučing, life style psychologie, šikana, mobbing, bossing

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili PhDr. Iva Moravcová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor

Odpovědi

7 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den. Mám slabší formu ADHD a dočetl jsem se, že marihuana to z části léčí. je mi 16 let. Může mi to pomoct k soustředění? Děkuji

Marihuanu nedoporučuji, poškozuje kognitivní funkce, které se podílejí na koncentraci a soustředění, naopak marihuana jako psychotropní látka tlumí kognitivní funkce. Postup jak zvýšit soustředění a koncentraci doporučuji konzultovat s psychologem, který vystudoval jednooborovou psychologii specializaci klinická psychologie. Já ve své praxi mám dobré zkušenosti s některými technikami, které často klientům zaberou bez toho aniž by užívali léky. S pozdravem PhDr. Iva Moravcová

PhDr. Iva Moravcová

Je bipolární porucha a sociální fobie důvod k odebrání řidičského oprávnění? A jsou tyto dvě nemoci dohromady důvod k přiznání důchodu?

Dobrý den, jako akreditovaná dopravní psycholožka a soudní znalkyně v oboru Vám doporučuji navštívit tuto odbornost, po vyšetření, které má jasně dané parametry je akreditovaný dopravní psycholog oprávněn konstatovat případně důvody pro odebrání ŘP, ale nelze říct jednoznačně, že by se s těmito diagnozami odebírali klientům řidičské průkazy.

PhDr. Iva Moravcová
Prohlížet všechny odpovědi