Radek
Mudr. Lupačová je nejen vynikající lekařka, ale taky psycholog, který si dokáže člověka poslechnout a v ordinaci je vždy dobrá pohoda.
Eva Gazdíková
Paní doktorka Lupačová je skvělá lékařka. Za lidský přístup jí mnohokrát děkuji. Taky jejím sestřičkám.
Andrýsek Navláčilova
K paní doktorce už chodím od tej doby co ordinuje a neznám lepší paní doktorku.Vždy poradí a kolikrát nemusí prohlédnout,stačí jen na vás kuknout.Codíme k ní celá rodina a nevyměnily bychom.
Ludmila K.
NEZNÁM LEPŠÍ LÉKAŘKU, OTEVŘETE DVEŘE O JEJÍ USMĚV A A TO JEJÍ- JAK SE MÁTE? VAS ZROVNA LÉČIT..... POMOHLA MI V NEJTĚŽŠÍCH CHVÍLÍCH MÉHO ŽIVOTA..SKLÁNÍM SE A DĚKUJI!!!
Marie
Chodím k paní doktorce už dvacet let,je skvělá, vždycky mi pomohla a navíc je velice milá.Jsem s ní maximálně spokojená.Přesto,že jsem už v důchodu a musím k ní dojíždět,nevyměnila bych ji za jiného lékaře.
ewa
Paní doktorka je nejen profesně na vysoké urovni,ale je i skvělý člověk..Je vždy milá,usměvavá a příjemná.Chodíme k ní celá rodina už léta a jsme velmi spokojení.Nikdy bych neměnila.Ewa
Ewa
Mám to velké štěstí,že můžu být pacientkou..nejen já i moje rodina paní doktorky..Je skvělá..nejen profesionálně,ale i lidsky...Má skvělý přístup k pacientum..Paní doktorce přeji hodně zdravíčka a další spokojene pacienty.ewa
Dáša
paní doktorku Lupačovou bych nevyměnila za nic na světě,je to skvělá doktorka s příjemným vystupováním a její sestřička taktéž,nemám co bych dodala
Bobčík M
S paní doktorkou a jejím přístupem k pacientovi jsem vždy velmi spokojen.To platí i o její sestřičce.
Mirek
tak dlouho jsem hledal, až jsem toho nejlepšího lékaře našel...)
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Uherském Brodě
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Uherském Brodě
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Uherském Brodě
Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Uherském Brodě
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Uherském Brodě