Praktická zubní lékařka
Palackého 152, Příbram

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Praktická zubní lékařka Jiný

Paní zubařku mám od malička :) něco si semnou protrpěla ale je nejužasnější! A pokud ukončí někdy kariéru, tak je tu její dcera která to má vše po ní

Umístění: Praktická zubní lékařka Kontrola

Nejlepší zubařka na světě! :) Jen díky ní chodím k zubaři beze strachu a bez obav! Ona i sestřička jsou výjimečné a vždycky si říkám, jaké máme štěstí (já i celá má rodina), že je obě máme!
Skvělé po stránce lidské, odborné i řemeslné. I když bydlím v Praze, do Příbrami jezdím za jediným lékařem, a to je ona. A klidně bych za ní jezdila i 200 km, protože to za to opravdu stojí! Moc děkuji!!!

Umístění: Praktická zubní lékařka problémy se zubama

Paní doktorka je milá a velká odbornice přes veškeré problémy týkající se zubů. Lepší a přijemější odbornou zubní lékařku jsem za celý můj dlouhý život nepoznala. Příjemnému prostředí dopomáhá i milá a ochotná sestřička.

Paní doktorku i její sestřičku bych přála všem :-) Chodíme k ní celá rodina včetně dětí a jsme vždy spokojení a musím říct, že i jejich přístup, právě k dětem je úžasný natolik, že naše holky ani nepomyslí, že by se snad zubaře mohly bát:-) Jak paní doktorka tak sestřička jsou ve svém oboru skvělé a jejich přístup je nadmíru přívětivý :-)

Vřele doporučuji!!! Velmi ochotná a pečlivá zubní lékařka i sestřička. S péčí paní doktorky jsem velmi spokojená. Když odcházím z ordinace, tak mě nic nebolí :-), což se u jiných lékařů říci bohužel nedalo. Rozhodně bych nikdy neměnila!!! :-)

vřele doporučuji. milá paní doktorka i sestička. ochotně se věnuje pacientům.

S péčí paní doktorky jsem velmi spokojená.

První zubař, ke kterému se nebojím chodit. Paní doktorka i sestra jsou velmi milé a pečlivé. Neměnila bych a hodnotím jako nejlepší!

Skvělá zubní lékařka. Je velmi pečlivá, ochotná a vždy má dobrou náladu. Chodíme k ní téměř celá rodina a jsme nanejvýš spokojeni. Doporučuji.

paní doktorka je nejlepší ,nic nebolí, vždy se směje a je fajn, obětuje čas i námahu a nemám nikdy pocit, že ji to obtěžuje