Eva
Poté, co jsem z "péče" této lékařky, kam jsem docházela pravidelně 2x ročně, odešla, mi jiný zubní lékař našel 8 kazů.
My jsme s paní zubařkou spokojeni, je pravda, že se za všechno platí nemalé peníze, ale kde ne? je moc milá, pečlivá, citlivá, ochotná, usměvavá, příjemná na mě i mé děti. Moc chválím, všechny takové doktory bychom potřebovali.
Paní doktorka je velmi milá,ochotná a hlavně šikovná ve svém oboru.Chodím k ní pěknou řádku let a nikdy mi žádná plomba nevypadla,zuby ošetřené a vyléčené paní doktorkou nebolí...a že se platí za každou plombičku? -na druhou stranu za kvalitu a pečlivost to stojí.Chodíme k ní téměř celá rodina a všichni máme jen pozitivní zkušenost.
spokojená rodina
Příjemná paní doktorka s citlivým přístupem k pacientům. Oceňuji zejména její pečlivost a starostlivost. Chodíme k ní celá rodina a i s nejmenším členem rodiny to výborně umí a už od malička ho vede ke správné péči o svůj chrup. V čekárně nikdy dlouho nečekáme, vždy nás bere v přesně objednaném čase. A připlatit si za péči o zuby se určitě vyplatí. Jsme moc spokojení!
Jana
Neznám lepší zubařku - zbavila mě fóbie ze zubařů. Plomby se sice platí, ale drží a zuby nebolí. Nadto je velmi milá a laskavá.
Hanka
Paní doktorka má velice vstřícný přístup k pacientům. Nemůžu si stěžovat, vždycky mi pomohla, poradila. Plomby drží, zuby nebolí. Dobrý lékař jako je ona a pravidelná péče o zuby se vyplatí. Za plomby se sice platí, ale ty pak drží mnohem lépe a mnohem déle. O doklad o zaplacení si můžete říct, ráda ho vystaví (vystavuje mi ho). Pravidelná péče o zuby a dobrý zubař - investice k nezaplacení.
P.N.
Paní doktorka nedokázala objevit bolestivý kaz pod můstkem, chtěla mermo mocí trhat vedlejší zub. Raději jsem přešel (už ptřed časem) jinam.
Jiri
Sice mi pri prvni navsteve odvrtsala v podstate vsechny stare plomby, ale musim rict, ze to udelala citlive a od te doby jsem nemel zadne problemy.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně