Americká tř. 10, Plzeň
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Nik
Nedoporučuji podle paní doktorky mám poruchu osobnosti zajímavé psychiatr mi nic nikdy nezjistil a léky sem nikdy nebral , když sem odcházel napsala to do výpisu karty a teď mi to píše i nový lékař těžko se vysvětluje že sem nebral léky ale k psychiatrovi sem dochazel kvůli šikaně na škole nechám se znovu vyšetřit psychiatrem a podle toho budu i postupovat !
Zuzana
S paní doktorkou jsme měli tu čest dnes na pohotovosti. Se skoro dvouletým synem jsme jeli kvůli několikadenní horečce přes 39, kašli a husté rýmě na vyšetrení. S malým jsem měla vše natrénováno a věděl ode mě přesně, co ho čeká. Měl s sebou i svůj stetoskop. U naší doktorky vždy krásně spolupracuje. Tady ovšem pravý opak. K dítěti nikdo nemluvil (pouze ke mně), vlastně ho ani nepozdravili, neukázali hračky, nikdo mu neřekl, co mu jdou dělat, nedejbože aby mu ukázali nástroj, kterým budou vyšetřovat. Do krku se mu podívali tak, že jsem ho prý musela pevne držet na klíně,zafixovat nohy mýma, sestra držet ruce, hlavu, což je pro dítě opravdu hodně nepříjemné a s trochou lidského přístupu a vztahu k dětem není podle mé zkušenosti vůbec takoveto držení nutné a malý přesto spolupracuje. Takhle jsem odcházela s vyděšeným dítětem,které doposud u doktorů fungovalo velmi dobře.. Obávám se, že pokud budou mít lékaři takovýto nerespektujíci, ne-li ignorujici přístup k pacientům, resp. dětem, budou se jen vytvářet bloky. Jen chci podotknout, že byla úplně prázdná čekárna a paní doktorku nic netlačilo. Jsem přístupem zklamaná.
Alena
chladný přístup,bez úsměvu,oddělám si svoje a končím-takto působí jak sestra tak paní doktorka a přitom bývaly obě fajn.Nyní odměřené chování,nadřazenost,chlad,sestra dítě ignoruje.... a pro mé děti se staly obě "divné" a nechtějí tam chodit .Přijďte s novinkounázorem a chtějte názor lékaře-odejdete jako úplný tupci.Štěbetají si i rodiče v čekárně o jejich chování a zvažují odchod. My odcházíme
drbelobrad
K pani doktorce jsem chodil už od dětství a proto tam chodí i moje dvě děti...souhlasím stím,že paní doktorka je ochotná vše poradí a podstivě vyšetří...Ale peklo je,že se u ní DLOUHO čeká ... zatímco doktorka sní sousedící vše stihne ve stejných kvalitách i se suprovým přístupem k dětem za poloviční dobu prostě koncert (dokonce i poté co sousedící doktorka šla do penze a je tam nový doktor přijde mi to ve starých kolejích)...prostě zvažuji přesun o dveře vedle.
K paní doktorce jsme začali chodit s dcerou od narození. Velmi laskavě nás přijala. Kdykoliv při návštěvě se ptá, jestli se chceme na něco zeptat - popř. dotazu jej mileráda a velmi ochotně zodpoví. To že si nehraje s naší dcerou je mi jedno - není tam od toho, aby si s dětmi hrála a dělala na ně kašpárky. Důležité je, že dítko vyšetří a srozumitelně hovoří s rodiči. Sestřička je velmi milá, ochotná. Mohu doporučit. Nemáme žádný problém a doufám, že ani mít nebudeme.
K paní doktorce chodím se svou dcerkou od propuštění z porodnice. Půjčila nám váhu, dala nám své číslo na mobil a vždy, když potřebujeme s něčím poradit je velmi ochotná a vstřícná.
je mi 15 jmenuji jsem Martin Černý a k paní doktorce chodím ... můj názor jako názor pacienta je že je to příjemná a chytrá doktorka mí poradid a nepředepisuje výrobky s dohodnutou firmou což jse mi u jiného doktora stalo zatím poznala všechny nemoci atd... můj názor je nejlepší
K paní doktorce chodím se svými syny.Pokaždé je řádně vyšetřila.
Zatím se mi nestalo a doufám,že se nestane,aby se spletla v onemocnění.
Vlastní zkušenost od jiné lékařky mám.
Takže doporučuji...
Daniela
Jsem s péčí paní doktorky spokojená. Vždy vstřícná a ochotná. po propuštění z porodnice mi domů půjčila váhu abych mohla sledovat váhové přírůstky. dala mi na sebe i mobilní telefon a už nejednou jsem toho využila, vždy mi bylo dobře porazeno. Neřekla bych, že vztah k dětem nemá, možná si s nimi moc nehraje atd....ale já to ani nevyžaduji, hlavně že komunikuje se mnou a mohu se vždy bez jakých koliv obav na cokoli zeptat.....(stejně když Vám nebo dítěti je zle, tak se v ordinaci nevybavujete a pelášíte domů).....
sestřička je také moc příjemná. všem doporučuji.
Eva Šťastná
K paní doktorce jsem s dětmi začala chodit na doporučení kamarádky. Své práci opravdu rozumí, vše vysvětlí, neměli jsme žádný problém, k dětem je milá. Mohu jen doporučit.
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Plzni
Pediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Plzni