Praktický lékař pro děti a dorost
prof. Fialy 14, Šumperk

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

T

Mrzí mě to, ale nemohu dát kladné hodnocení! Špatná diagnóza, špatně nasazené léky, zbytečně brzo odběry po nemoci, takže se musely dělat znovu a to nemluvím, jak arogantně se ona i sestra chovají. Obě velmi nepříjemné. Už nikdy více! :(

C

Nejlepší paní doktorka,co znám. Dokáže si poradit v jakékoliv situaci a je velmi příjemná. Vřele doporučuji

O

Tuto paní doktorku opravdu doporučuji, je milá k dětem a rodičům vše vysvětlí a za zmínku stojí i její sestrička, která je také velmi příjemná.

..nejlepší paní doktorka jakou znám!!!

Super lékař:)

Paní doktorku doporučuji. Jako jediná lékařka se začala zajímat o neustálý kašel mojí dcerky - poslala nás na alergo centrum a tam zjistili že je astmatik. Určitě paní doktorku doporučuji. O děti a jejich "nemoce" se skutečně zajímá.

Paní doktorka je naprosto svělá a děti jí mají rádi.

Výborná lékařka!

Š

Paní doktorka Kocourková je jedna z mála lékařů, která se chová mile a hlavně lidsky. Je příjemná jak k dětem tak i rodičům. Takových lékařů by mělo být více.

Paní doktorka společně s panem doktorem J.Kalou určili jako první a správnou diagnozu naší tehdy 4měsíční dceři Alence a okamžitě byla převezena na dětské kardio do Brna,kde začal maraton vyšetření a později operace vrozené srdeční vady v Praze-Motole.Tehdy ještě paní doktorka pracovala v šumperské nemocnici.Když jsme se dozvěděli,že bude praktickou lékařkou naší Alenky byli jsme moc rádi.MOC PANÍ DOKTORCE MOC DĚKUJEME.Vděčíme jí za život naší dcery které je letos 10 let