MUDr. Iva Klejmová

Pediatr Více

Častolovice 1 adresa

Sam. ordinace PL pro děti a dorost
Komenského 63, Častolovice

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Pani doktorka je prijemna,hodna. Uz jsme lecili kde co a vzdy na vybornou. Na ockovani se lze take domluvit. Jsme moc spokojeny a klidne budu dojizdet z Kostelce :)

Paní doktorka je velice pečlivá , ochotná a odbornice na svém místě - i sestřička je skvělá vřele paní doktorku doporučuji

Já si myslím že je dobrá lékařka se zkušenostmi.

I když ani já nemívám děti s velkými zdravotními problémy, musím napsat, že paní doktorka je velice milá, vždy vstřícná a ochotná. Děti ji i sestřičku mají moc rádi. Pokud jsme měli jakýkoliv úraz, vždy nás ihned doporučila na odbornou péči, nikdy nic nezanedbala. Nemám co vytknout!

JSOU-LI DETI NAPROSTO ZDRAVE,JE OK,JA MAM NASTESTI TO STESTI, ZE JSOU, TAK NENI CO ZKAZIT.ZNAMA MELA DITE NEMOCNE)MIRNE RETARDOVANE) A PANI DOKTORKA SKUTECNE POKAZILA CO MOHLA.DLE ME NENI DOBROU STARAJICI SE A SNAZICI SE MUDR.

nemám co bych mohla vytknout.Odborník na svém místě.

Odpovědi

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat proč jsou pro miminka rizikové měsíce také 8 a 9 pro syndrom náhlého úmrtí kojence (četla jsem to na několika strankach) . A zda existuje reálné riziko pro chlapce 7 měsíců (přesně) donoseneho a zdravého, domácnost nekuřácká a vetrana (prostě bez rizikových faktorů) pro tento syndrom. Dekuji

Mezi 8. a 9. měsícem je již dítě mobilnější a může se ve spánku přetočit na břicho, což je riziková poloha.
Důležité je, aby pod dítětem bylo natažné prostěralo, žádný polštář, žádné plyšové hračky, pleny, kapesníky, aby se při pokusu o zpětné překulení dítě do textilií nezamotalo nebo si je nepřetáhlo přes hlavu. Klejmová

MUDr. Iva Klejmová