Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
RK
Dnes jsem byl po dlouhé době navštívit ordinaci mojí praktické doktorky.Do čekárny jsem přišel v době kdy byla prázdná čekárna.Do čekárny po mě přišla paní,sestřička ji vzala předemnou, ok v pohodě,čekám dále, přišel další člověk,starší pán, po chvilce ho sestřička bere do ordinace,tak si říkám, ok pak už snad půjdu,ale ani náhodou.Po chvilce přišla do ordinace další paní,po 10 minutách se objeví sestřička ve dveřích a paní bere dovnitř,tak se ptám proč sestřička bere 3 lidi co přišli až po mě, na to jsem dostal odpověď, byli objednaný.To jako vážně byli objednaný všichni 3, tak že jsem nemohl jít na řadu?Po 50 minutách čekání jsem se sebral a šel pryč.Když mě paní doktorka lákala ať přejdu k ní jako pacient před několika lety i s celou rodinou,dal jsem na její šarm a zkušenosti, nyní už si na mě neudělá čas ani jednou za rok, když s něčím přijdu. Podotýkám, že praktického lékaře vyhledávám jen vyjímečně a po dnešní návštěvě ani nevím jestli vůbec nějakého mám, prtz jsem ho/ji neviděl.
JS
Výborná lékařka, která nemá problém vyslechnout si vaší laickou, blábolivou self-diagnózu, zhodnotit jí a zahrnout do svýho vyhodnocení. Opravdu nic nepodcení a má snahu člověku pomoct. A její syn, který po ní přebírá praxi, je na tom stejně. Klobouk dolů, palec nahoru.
MP
V této složité covidové době, oceňuji, že se dá domluvit návštěva lékaře a pacient nemusí dlouho čekat. Musím pochválit Mudr.Kellera, který se mnou výborně komunikuje i přes email, zavolá, zeptá se, snaží vše vyřešit a hlavně mi vysvětlí, čemu nerozumím.
Pokorná
Udělá crp, nečeká na to, než se nemoc rozjede. Když se jí něco nezdá, nebojí se člověka poslat na vyšetření, které si u pojišťovny obhájí. To jsou její plusy. Dlouhá čekací lhůta tu je, ale u zubaře čekám taky dlouho. Ale chápu, že když je člověk nemocný a není mu dobře, čekání je hrozné a už chce být doma.
Martina
Vzdy vyslechne. Nikdy nema problem vystavit zadanku, naopak sama si vse ohlida,pripomina kam je potreba zajit na kontrolu.
At jsem za cca 4 roky přišla do ordinace s čímkoliv, vzdy jsem odchazels s vyresenim, nebo odeslanim k odbornikum.
panter3d
Vysoká čekací doba i přesto, že v čekárně je malo lidí. Když se to stává pokaždé, tak to člověka dost otráví. Na druhou stranu nic nezanedbá
pacient
Nedoporučuju. Čekací doba 1h 30 a více. Bere 3 pacienty naráz a pak její manžel (nemá zdravotní sestru) běhá sem a tam a postupně všechny připravuje k doktorce. Velmi chaotický systém. Normálně se stává, že zavírá i o hodinu dříve než má ordinační hodiny.
Jana
Vyborná paní doktorka, která má o své pacienty zájem a především nic nezanedbá. Vyslechne, pečlivě vyšetří i poradí. Jedině doporučuji!
vandrak
Jen jedna návštěva a nikdy více.Půl ordinační doby peskuje sestru, před pacienty, volá jiným lékařům co má dělat (např. při vstupní prohlídce!!), neprofesionální,neschopná, sama potřebuje lékaře,bohužel.
Katka
Výborná lékařka s chaotickým systémem. Ale je fakt, že opravdu nic nezanedbá.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Jindřichově Hradci
Praktičtí lékaři v Plané nad Lužnicí
Praktičtí lékaři v Suchdole nad Lužnicí
Praktičtí lékaři v Trhových Svinech
Více (14)Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Českých Budějovicích
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Českých Budějovicích
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
Praktičtí lékaři s Zaměstnanecká pojišťovna Škoda v Českých Budějovicích