Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Alopatická terapie
Hormonální terapie
Klasická terapie
nastřelování náušnic,
zapůjčení kojenecké váhy domů pro nedonošené dítě;
vstřícné jednání;
klasická, alopatická i homeopatická terapie;
prevence školáků a kojenců na domluvený časový termín
J. B.
Dobrý den všem.
Mám syna Aarona a zrovna jsem si vyhledal nějakou diskuzi, kde bych vyjádřil obdiv a poděkování paní doktorce Jeleníkové. Náš syn právě čerstvě prodělal operaci v nemocnici a již je doma. Kdybychom neměli k ruce a kdykoli na telefonu nesmírně ochotnou paní doktorku Jeleníkovou, syn by šel na operaci možná nejdříve na konci roku a do nesprávné nemocnice.
Toto je druhá silná zkušenost s paní doktorkou co do závažnosti lékařské rady a pomoci na úrovni operace a moje žena jen lituje, že tuto skvělou lékařku neznala dříve a nechodila k ní již starší dcera.
Děkujeme z celého srdce tímto paní doktorce Jeleníkové alespoň touto formou.
Jaroslav Bukovský
Kez by lekari v CR byli tak ochotni se zajimat o komplexni moznosti lecby pacienta, jako dr. Jelenikova.
Nelpi fanaticky na jedne moznosti lecby, ale s otevrenou mysli a sirokym celozivotnim studiem praktikuje komplexni pristup k nemoci.
To je v mych ocich dnes de facto nevidany pristup a mit takovou lekarku je doslova k nezaplaceni.
Velmi dekuji.
Hynčicová
Vynikající paní doktorka, s malým miminkem jsem na poradně nikdy nečekala, odsunutí očkování na požádání nikdy nebyl problém, je ochotná se domluvit, má perfektní a milou sestřičku, tvoří spolu skvělý tým. O to víc mě mrzí, že ji budu muset s dětmi "opustit", jelikož se stěhujeme do jiného kraje.
janabelska.plihalova
Za me velmi vyborna doktorka.Pecliva mam dve nedonosene deti a jedno s vrozenou vadou perfektni pece a hlidala si je. za me nejlepsi Mela jsem i jinou a hruza des. Nenecham na ni dopustit.
Vendy Daňková
Jít k této doktorce s prvorozenym synem bylo asi nejhorší rozhodnutí v mém životě. Malého absolutně nevysetrovala, pouze mi od třetího měsíce diktovala co už má jíst a co ne (nebyl kojeny). Při první návštěvě po propuštění z porodnice jsem s ní řešila, že se nechce přisát k prsů, řekla mi, že se to stává a okamžitě doporučila UM.
Kdyz jsme po roce od paní doktorky odešli, měl syn hrozně rozjetou kvasinkovou infekci na pytlíčku. Doktorka Jelenikova mu nikdy plenky nesundala a nezkontrolovala. Pouze mi řekla, ať ho mažu krémem na opruzeniny, ačkoliv jsem s ní řešila, že má syn svedivou vyrazku. Vyléčila to až nová doktorka, musela nasadit kortikoidy.
Stejně tak doktorka Jelenikova nikdy nezkontrolovala synovi dutinu ústní, tudíž nezjistila, že mel syn krátkou uzdičku u jazyka. To také vyřešila až nová paní doktorka, protože syn nemohl mluvit.
Doktorka Jelenikova je u nás v rodině často zmiňovaná jako odstrašující případ lékaře bez zájmu o pacienta a pouze doporucujiciho UM a doplňky stravy (vždy mi ochotně strcila letáček). ROZHODNĚ TUTO LEKARKU NEDOPORUČUJI!!!
A. Vykydalová
Z mého pohledu matky prvorodičky musím souhrnně hodnotit celkový dojem z paní doktorky Jeleníkové jako slabý. V některých momentech ji vnímám jako velmi dobrou, jinde jako velmi nevyhovující, proto si dovolím své postřehy rozebrat. Pozitivní zkušenosti: paní doktorka má vynikající přehled o dalších velmi dobrých odbornících v rámci zdravotnictví, neváhá odeslat jinam (uveden konkrétní místo i jméno atd.), nepodceňuje stav dítěte. Negativní zkušenosti: při nižšímu váhovému přírůstku dítěte než kážou tabulky nás okamžitě poučila o umělém mléce včetně doporučení (reklamě?) zcela konkrétní značky UM takovým způsobem, že jsem odcházela s pocitem nejhorší matky světa zanedbávající své dítě a upírající mu zdraví, přesvědčovala nás o nepravdě spojené s kojením (údajně když vynechám některé kojení a místo toho dám umělé mléko, budu ho při příštím kojení mít pro miminko více a vše se tímto vyřeší), při kontaktování mimo pracovní dobu (o státním svátku) nás v první větě ironicky odkázala na internet, když si tam my mámy údajně hledáme kde co, tak proč si nenajdeme co s dítětem, které trpí vysokou horečkou; a nakonec z mého pohledu podceňování okolností při očkování - naše dítě chtěla očkovat těsně po nemoci (vysoké horečky), i když očkování bylo možné odložit. Toto vnímám jako zásadní nedostatky a selhání lékaře. Nemrzí nás, že jsme odešli k jiné paní doktorce kvůli výše uvedenému, a také k tomu velmi značně přispělo vystupování paní doktorky Jeleníkové, věřím a mohu potvrdit, že je dostatek jiných lékařů, kteří jsou velmi dobří a navíc si odpustí nadřazený a ironický tón k pacientům, který jsme bohužel téměř vždy zažívali u paní doktorky Jeleníkové. Anežka Bayerová
Jana
Jsem paní doktorkou " převychovaná" a neuvěřitelně spokojená. Věřím jí a vše co řekne se potvrdí. Dá všemu čas, neplýtvá ATB. Ale jakmile je vše jednoznačné-neváhá!!!! Vytáhla mou dceru z nemocnosti v první třídě. A od první třídy měla pak jedinkrát hnisavou angýnu, kterou okamžitě diagnistikovala a pořešila ( dnes je dceři 14- stále zdravá = rýmy nepočítám, s tím ji už ani neobtěžuji). Za mne DÍKY DíKY DÍKY ,... že jste paní doktorko!!!!! Jana Bukvaldová Brno Bystrc
Džanynkka
Ochotná ,zkušená ,příjemná,pečlivá ..není co dodat :) Žádnému lékaři ohledně syna nevěřím tak ,jako jí .Nikdy jsem nezažila ,že by byla nepříjemná ,vždy poradí .Mohu jen doporučit .
Jana B.
Paní doktorka na nás od první chvíle působila chladným a strohým dojmem. Od první návštěvy nás za něco neustále kárala (ať to byla SMSka, kterou nám poslala 10tý den po narozní dcerky, ve které nás ani neoslovila a psala ať jí okamžitě pošleme rodné číslo, i když nám v ordinaci řekla, že stačí když ho nahlásíme při příští návštěvě) příště nás sekýrovala za to, že nemáme vyslečené dítě již v čekárně, že na tohle ona nemá čas (zrovna jsme přišli do čekárny, když se otevřely dveře ordinace, malá byla pouze v overalku a v čekárně po nás nikdo další nebyl). Tohle její nepříjemné chování probíhalo i při dalších návštěvách, kdy malá nepřibírala jak by měla, tak místo rozumného vysvětlení, na mě ostře vyjela, jak je to možné a vyjadřovala se jako bych ji úmyslně trápila hlady. Nakázala nám okamžitě nasadit Nutrilon. I kdyz týden před touto návštěvou my paní doktorka řekla at´ ji kojím po třech hodinách - což samozřejmě malé nestačilo a tudíž strádala. Nutrilon který nám nakazála paní doktorka, jsme nenasadili a namísto toho jsem ji začala krmit často. Malá je stále plně kojená a už přibírá rekordním způsobem. Paní doktorku jsme změnili a od toho dne mi spadl kámen ze srdce. Kdyby se něco malé přihodilo musela bych k téhle paní jít a to by se mi nechtělo. Nemám k ní žádnou důvěru a domnívám se, že její nepříjemné chování není optimální chování dětské lékářky. Maminky by k ní měly mít důvěru, ne chodit do ordinace se strachem.
olgasilna
Během svátků naše malá holčička onemocněla..obrátili jsme se telefonicky na paní doktorku, která mně odbyla s tím, že má dovolenou a ještě k tomu návštěvu..ale jestli je to akutní, tak ať teda řeknu .co potřebuji..Věřte mi, že ten nepříjemný tón mně tak zaskočil, že jsem nebyla schopna s touto paní komunikovat dále a už vůbec ne vyhodnocovat, jestli je maličká akutní případ, nebo ne..Slušně jsem se tedy rozloučila a přemýšlela, proč paní doktorka vůbec na sebe dává své soukromé telefonní číslo..?? Nicméně malá na tom nebyla zdravotně dobře a tak jsem si na netu vyhledala jinou dětskou lékařku a když jsem ji zavolala, tak mi v klidu řekla, že nakupuje a ať ji zavolám za 15 minut..Pak se mi věnovala, poradila mi a s příjemným tónem se se mnou rozloučila. Začínáme chodit s maličkou tedy k této nové paní doktorce a doufáme, že tato lékařka ještě NEVYHOŘELA..
Pediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně