GYNEKOLOGICKÉ CENTRUM ŠÁRKA s.r.o.

Vranovská 19, Brno

• S

Paní MUDr.Hermanová je nejenom velmi příjemná žena, ale i profesionální a laskavá lékařka.
    Je velmi málo lékařů, kteří mají zájem o pacienta a jeho léčbu.

• Umístění: GYNEKOLOGICKÉ CENTRUM ŠÁRKA s.r.o. Jiný

Dostavila jsem se na standardní cytologii a před vyšetřením jsem si vyslechla nevyžádané informace, včetně použití kyvadla, Zinzino doplňků a nějakých ezo dalších doporučení. Vyšetření bylo dost bolestivé a krvácela jsem, následovalo 3 týdenní léčení zánětu antibiotiky orálně a vaginálně a jiná lékařka se zhrozila a našla otlak na děložním čípku
    Vyvolano nešetrným cytologický odběrem Dr. Hermanové.

• D

K paní Hermanové jsem chodila ráda, do chvíle kdy jsem nic závažného neřešila. Otěhotněla jsem a do její péče se tedy bez obav odevzdala. Nyní jsem dva roky po porodu a tedy s dostatečným odstupem hodnotím péči p. Hermanové. Naprosto nespolehlivý a laxní přístup- pro můj konkrétně životuohrožující případ! Vysoký tlak a silné otoky celého těla doktorka ignorovala, kdyby nebylo mé vlastní sestry, asi bych tady nebyla. U preeklampsie naprosto vzorové příznaky, a kterýkoliv jiný lékař okamžitě posílá na vyšetření.

• Umístění: GYNEKOLOGICKÉ CENTRUM ŠÁRKA s.r.o. Jiný

Jsem vděčná, že je moji ošetřující lékařkou právě ona. Vyslechne, poradí, dokáže s vámi vést rozhovor a diskutovat o problému - nic nevnucuje. Vážím si jí za její celostní přístup k problému i k jeho řešení. Dokáže navrhnout individuální způsob léčby dle vašich potřeb, nabídne i jiný, alternativní způsob. Skvělá žena, skvělá lékařka.

• Umístění: GYNEKOLOGICKÉ CENTRUM ŠÁRKA s.r.o. Jiný

Nejlepší gynekoložka, kterou jsem zatím měla možnost navštívit. Vše vysvětlí, pokud máte problémy, rozhodně nic nezanedbá a provede všechna potřebná vyšetření. Navrhne i alternativní způsoby léčby, nic však nevnucuje. Můžete se na cokoli zeptat. Velmi paní Hermanovou doporučuji.

• Umístění: GYNEKOLOGICKÉ CENTRUM ŠÁRKA s.r.o.

• G

K paní doktorce chodím tři roky. Starala se o mě celé těhotenství. Vždycky milá, úsměvavá, příjemná. Škoda, že občas musela tolik spěchat. Nerada odchazím k vůli stěhování jinam, tak alespoň tímhle se loučím a děkuji za péči. Doporučuji!

• F

U paní doktorky jsem byla poprvé minulý čtvrtek a jsem nadšená. Je velice příjemná, profesionální, ochotná a opravdu mně uklidnila.