Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
Leona Vondrušová
S paní doktorkou mám jen ty nejlepší zkušenosti. Její zásluhou i dnes slyším, bez odkladu mě odeslala na vyšetření do nemocnice a kdykoliv přijdu s potížemi na srdci, jsem kompletně vyšetřena. Sestřička si zaslouží taky pochvalu.
Bohumil B.
Jsem velmi spokojen s pani doktorkou Fričovou a sestřičkou.Nebýt pani doktorky Fričove tak tady už asi nejsem , je moc ochotná a umí !!!
Věrča Pajpachová
Díky našim pojišťovnám jsme-tedy i já-přišly o"božskou lékařku"a člověka,paní doktorku Alenu Rosaninovou.Byla jsem předáná Mudr.Fričové.Mimochodem,má na dveřích nově/JEN!!!!!/internistka.Revmatolog JISTĚ není a nebyla.A je vůbec lékařka?Má VELIKÝ nezájem o pacienta a ještě větší zájem má o své nehty a vizáš.Ale má to štěstí,že má VÝBORNOU sestřičku,která zvládá vše,levou zadní a s úsměvem,ochotou.Radím-NENAVŠTĚVOVAT,pokud máte zdravotní problém!!!! Zda toužíte po úsměvu/jen od sestřičky/nemusíte dávat 30,-Kč.Jistě jej získáte jinde..Bohužel,pojišťovny to NEzajímá a tak lidičky,hledejte revmatologa,internistu v jiných vodách.Pajpachová Věrča
ANONYM
Musím souhlasit s předchozím hodnocením. Sestřička je opravdu zlatá, v podstatě by v ordinaci zastala vše sama. Napíše recept, zeptá se na problém, napíše zprávu, žádanku na krev, objedná na příště... Paní doktorka se nudí u stolu, nenamáhá se zakrýt zívání. Sice je revmatolog, ale o nemocech, které pod to spadají, nemá ani páru a v podstatě ani zájem pacienta léčit. Vyšetřila mě pouze při první návštěvě, jinak napíše stále stejné léky a nazdar...
Bohužel, není na výběr lepší revmatolog...:-(
Absolutní nezájem o pacienta,předoperační vyšetření které jsem absolvovala proběhlo bez komunikace ze strany paní doktorky,vše vyřizuje sestřička.
Měla jsem pocit že to pani doktorku absolutně nebaví.
Neprofesionálně a nevhodným způsobem v mé přítomnosti komentovala pacientku která telefonicky žádala o recept.
Paní doktorka mě osobně moc pomohla.Jsem ráda že už se vrátila.Perfektní souhra ,sestřička fajn.