lila.rosse
Od mala trpím silnou lámvostí a kazivostí zubů,vystřídala jsem bezpočet zubařů a zubařek,edním slovem hrůza,štítili se mě a nezávisle na sobě mi doporučovali všechny zuby vytrhat a nosit protézu (bylo mi 20let),po té co jsem poznala paní Fingerovou stal se zázrak,na návštěvy k ní se předem těším,a sedm let pravidelně navštěvuji,vždy mi pomůže a maximálně se mi věnuje,za její péči si ji moc vážím a děkuji. Lada Vávrová.
ladazirovnicka
Já jsem s ní spokojená. Nikdy jsem se zuby neměla problémy - jako malá jsem akorát nosila rovnátka, ale žádné kazy. Do 25 let. S předchozím zubařem jsme zvládli uzdičky, rovnátka i trhání osmiček. Pak ale začal pít a pro mne byla konečná, když mi usnul s prsty v puse. Co mám dělat? zkousnout? říkala jsem si...
Tak to bylo naposledy, co jsem u něj byla. Pak jsem si našla, že tato zubařka byla poměrně blízko mého tehdejšího bydliště a přijímala nové pacienty. Tak jsem k ní zašla - a v pohodě. Nečekala jsem nic menšího :) Akorát pak jsem se nějak dva a půl roku zapomněla stavit na preventivku a po dvou a půl letech mi objevila 5 kazů. Nu, myslím, že jak jsem byla vyplašená, tak to zvládla bravurně.
Je trošku ...ze staré školy, takže se nezeptala, jestli chci bílou plombu a rovnou mi dala amalgám. Nu co, moje hloupost, taky jsem mohla říct, co chci. Ale na příštím sezení, když jsem si řekla, tak ji bez problému odstranila a všechny ostatní už dělala bílé. Takže za mě v pohodě.
Je tichá, nepovídá si a když, tak má velmi specifický druh humoru (ale přesně ten druh, na který jsem zvyklá, takže za mě dobrý :)) ..a mně to vyhovuje, k zubaři si opravdu popovídat nechodím, takže já si nestěžuju. Ono by se jí dost blbě odpovídalo :) Čekací lhůty přiměřené..pokud to bylo akutní, vzala mě hned druhý den, jinak většinou v ten týden, max. v ten následující.Za mě dobrý :)
zub
3 x jsem si ověřoval, zda se opravdu jedná o mou zubařku, protože jsem nemohl uvěřit, že toto jsou hodnocení její osoby. Buď se jedná o lži, nebo jsem paní doktorce nepadl do oka. Mám hodně kazivé zuby a nikdy jsem neměl problém se zubaři. Po letech už jsem se k nim dokonce těšíval, že mě zbaví mých starostí s kazy apd. Od té doby, co chodím k paní doktorce Fingerové se už rozhodně netěším. Její práce je necitlivá, bolestivá a nepříjemná. Téměř po každém zákroku od ní mi bylo půl dne špatně od žaludku z prodělaného stresu a bolesti. Propocená košile je samozřejmostí. Paní doktorka působí uzavřeně a je málo komunikativní. Když mi něco dělá v ústech, nikdy nevím co, nic neřekne, pořád jen mlčí. Když jsem u ní začínal, doporučil jsem ji své přítelkyni. I když jsem váhal, bylo to aspoň blízko její práce. Když vešla do ordinace, viděla ty otrávené obličeje a vyslechla si první arogantní věty, otočila se na podpatku a odešla. Našla si jinde skvělého usměvavého zubaře. Já bolest už nějak vydržím, ale arogantní a opovržlivé chování, které jsem zažil po telefonu s paní doktorkou, nebo sestrou mě donutilo změnit zubaře. Jednali se mnou jak odpadem - s tím jsem se při svém slušném vystupování jakživ nesetkal.
Ve Ra
Chodím k paní doktorce již několik let a jsem s ní naprosto spokojená - zcela profesionální a bezbolestný výkon. Výborná sestřička. Krátké objednací i čekací doby. A lidský přístup. Děkuji!
Hana Baštecká
Paní doktorka Fingerová je skutečně velmi citlivá, milá, pečlivá a doopravdy skvělá, vysoce profesionální lékařka, kterou navštěvuji v případě nějakého zubního problému i prevence již neuvěřitelných 17 roků. Ačkoli se jinak zubních ordinací nesmírně bojím a v minulosti jsem poznala i jiné stomatology, na tuto paní doktorku nedám dopustit. Doporučila bych ji každému. A ač to zní neuvěřitelně, vždy jdu k ní s důvěrou, protože mě dokáže uklidnit a takřka bezbolestně provést potřebný zákrok. Je skutečně skvělá a dokonce jsem k ní přihlásila do evidence i svého manžela a staršího syna, kteří jsou také nesmírně spokojeni. Nelze rovněž opomenout, že objednané pacienty nenechává zbytečně čekat, měla vždy a má perfektně zorganizovanou ordinační dobu.
Po dvou letech intenzivní péče o rodinného příslušníka jsem měla zuby ve značném nepořádku. Na jaře 2011 jsem přišla k paní doktorce Fingerové a čekalo mě cca 7 ošetření, při kterých mi zuby dala do pořádku. Pečlivě, šetrně a s citem - pro mě i pro moji kapsu. Děkuji.
Eva Špačková
Vynikající odborník, výborná organizace, jsem ráda, že jsem se k ní před několika lety dostala, sestra také výborná.
Velmi dobrá zubní lékařka. S manželem jsme se k ní přihlásili před několika měsíci, protože naše zubní lékařka šla do důchodu a jsme velmi spokojeni s její pečlivostí a příjemným klidným vystupováním. Vše vysvětlí a má k pacientovi lidský přístup. Milá je i sestřička. Byli jsme překvapeni i dobrou organizací práce, nikdy dlouho nečekáme.
Němečková
Pečlivá s anglickým humorem