Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Irena
Jsem dlouholetou pacientkou p.doktorky, s léčebnými postupy jsem byla vždy velice spokojena.Taktéž nová sestřička se velice osvědčila, je šikovná a velice milá.
Franta
Již týden se pokouším kontaktovat paní doktorku Na email a SMS nereaguje telefony nebere. Takže pro vypsání receptu opět strávím příjemné odpoledne u ní v čekárně.
Pavel
Paní doktorka Iva Dvořáková nedodržuje ordinační hodiny, a to opakovaně. Zpoždění jsou i hodinová. Dočkat se jí v přeplněné malé čekárně vyžaduje skutečně pevné nervy, zvášť, když vám není dobře.
pacient
Sestra v ordinaci paní doktorky je neskutečně neprofesionální, její vstupování do dialogu mezi lékařem a pacientem je naprosto neakceptovatelné. Lékařské tajemství nectí vůbec a Vaše diagnoza je za její přítomnosti vždy věcí veřejnou.Chování je agresivní a nechová se jako zdravotník, který by měl přistupovat k nemocnému vždy s vědomím, že se jedná o člověka, který přichází s nějakým problémem. Typický produkt malého města a příliš dlouhé stagnace, kdy svět je přece jen již někde trochu jinde a pacienti jsou se zdravotníky hlavně patneři.
Musím se zastat p. doktorky tak i sestřičky. Vždy když jsem potřebovala, aby přijela k mému otci, který nebyl schopen dojít do ordinace byla ochotná, dokonce i po pracovní době. Sestřička - kdykoli jí zavolám o recepty, abych na ně nemusela čekat v ordinaci, ochotně vyřídí. Někdy se není co divit, když jí takových pacientů o recepty a rady volá za den velké množství, že "nemá" náladu.Nikdy mě neodbyla, když jsem chtěla vysvětlit něco k nějakým lékům nebo nemoci. A jestli nechce někdo dlouho čekat, tak ať navštíví jiného roztockého lékaře, který je přeborník v neochotě něco řešit a vysvětlovat.Tam dlouho čekat nebude.
pomalá, nerozhodná, neprůbojná a bez "tahu na bránu". Mám jako pacient velké obavy, když si uvědomím, že tento přístup paní doktorka aplikuje i na boj s nemocí. V rozokách si je bohužel volba jiného lékaže dosti omezená.
Lékařka je velmi profesionální, vstřícná, ochotná vždy pomoci a pečlivá. Ordinaci navštěvuji několik let a nestalo se, že by odborně pochybila. Některé problémy vyřeší sama, jiné odešle ke specialistovi. Když jsem hůře snášela léky na tlak - měla jsem po nich dráždivý kašel - vyměnila mi léky za jiné, které tyto nežádoucí účinky neměly. Sestřička je také profesionální a pečlivá.
pacientka
Po zkušenostech s jiným "lékařem" je ochotná a při jakémkoli problému odešle na specializované pracoviště /které si můžete vybrat sama a ne jak níže uvedená pacientka uvádí - k jejím známým- můžete si dojít kam chcete/.Jestliže máte vy sama nějaké obavy, určitě vás neodbude slovy, že moc čtete a všechno řešíte a nezdráhá se vás odeslat k odborníkovi,když o nějaké vyšetření sama požádáte z nějaké obavy. Možná, že vám nedá na všechno antibiotika, ale to třeba ani není někdy potřeba.
Sestra je rovněž ochotná.
Báječná paní doktorka,nic neponechává náhodě,je velmi pečlivá.
rozčarovaný
sestra rozhoduje o diagnóze.Lékařka nerozezná infarkt od bolesti zad.Byli jsme nuceni změnit praktického lékaře.Její diagnostika je fatální a takový člověk by neměl vůbec vykonávat praxi.