MUDr. Iva Bernatíková

Dermatolog Více

Bruntál 1 adresa

Odborný lékař kožní

Sladovnická 1995/4, Bruntál 79201

Skvělá paní doktorka, která hledá nejlepší řešení jak pomoci... žádná chirurgie,ale paní doktorka... pečlivá a důsledná... samozřejmě i sestřička velmi skvělá a ochotná.... děkuji

• I

Paní doktorka i obě sestřičky jsou úžasné. Skvělý přístup, milé a lidské jednání, úžasná komunikace. Paní doktorka mi opakovaně pomohla s kožním problémem. Tentokrát se jednalo o dost závažný problém a díky paní doktorky, která byla od samého začátku naprosto skvělá, jsem zase v pořádku. Celý personál byl úžasný a mohu lékařské i kosmetické služby jen doporučit.

• V

Jsem u paní doktorky od malička, ale poslední návštěvy probíhaly z mého pohledu velice neprofesionálně. Bylo mi sděleno, že ekzém je můj a mám si sama zjistit, co mi ho zhoršuje. Nenabídla mi žádnou jinou léčbu než mazání kortikoidy, a to i přesto, že provádí epikutánní testy, které mi v Opavě odhalily alergii na parfémové směsi.

• Odborný lékař kožní Jiný  •

Pani doktorka je velmi privetiva.jezdim na vyplnovani vrasek a vzdy je mila,profik.Ordinace na spickove urovni.Hlavne je videt ze se pani doktorka porad nove a noveji vzdelava.
    Hodnotim>Tip top

• D

Paní doktorka je opravdu profesionálka včetně obou sestřiček. Navíc krásné a moderní prostředí je pro pacienty velice příjemné. V Bruntále patří opravdu jenom mezi špičky jak v odbornosti tak v pěkném chování.
    Pacienti by měli být vděčni za takovou lékařku a ošetření na vysoké úrovni.
    děkuji paní doktorce i oběma sestřičkám
    Božena Doušková

• W

dobrý večer, na paní doktorku slyším samé skvělé reference a proto jsem se rozhodla zavolat do ordinace a objednat dceru,která má bolestivou bradavici na zádech. Bylo ihned v úvodu telefonického rozhovoru její sestrou sděleno,že pokud jsem z Krnova tak paní doktorka žádné pacienty z Krnova nepřibírá ! Jakým způsobem sdělila sestra informaci bych každému přála vyslechnou, úplná katastrofa arogance.Nenechala jsem se odradit a v rychlosti se zeptala,že bych tedy chtěla objednat já sama osobně na kosmetickou úpravu - botox do čela. Opět mě bylo sděleno,že ani v tomto případě nelze, to jsem chtěla vysvětlit, jak je možné ,když si tuto službu platím sama a né pojištovna tak proč ani v tomto případě, opět tak arogantní sdělení sestry,že prostě NE a že si mám zajet do Opavy. Celý den jsem přemýšlela jak je možné,že taková skvělá lékařka zaměstnává arogantní sestru ,která se chová jako by byla víc než paní doktorka.

S paní doktorkou jsem spokojená, dá se říct, že kdykoliv jsem měla nějaký problém, pomohla mi, taktéž mojí mamince, která k ní také chodí. Bohužel sestřička se tak vstřícně nechová - byla jsem několikrát svědkem, že přišel někdo s akutním problémem a ona ho objednala třeba až za 2 měsíce, že nemají místo. Ať mi neříká, že si nemůže vyhradit pár volných míst pro akutní případy - co má potom dělat člověk, který má akutní velké potíže a 2 měsíce prostě čekat nemůže? Jednomu řekla, že má jet na kožní jinam, ale kam? To má člověk, kterému je přes 70 let a je i jinak nemocný hledat lékaře někde v Opavě nebo v Olomouci, když se tam třeba ani nemá jak dostat? Myslím, že by někdy stačilo jenom o trošku víc lidského pochopení a ochoty a pak by to bylo super.

• Dostatečně komunikativní a v případě zásahu profesionální lékař. Doporučuju, sám se domnívám, že v okolí není lepší profesionál.

• Příjemné, přímé a seriózní jednání, stanovení léčby i její průběh je individuální, bere přímý ohled na společenský problém jedince v konkrétní situaci, na malém městě poskytuje služby srovnatelné se službami velkých estetických ambulancí (nikoli však cenou). Je to člověk na svém místě.

~: Pokud Vám lékař nevyhovuje, nejjednodušší řešení je jeho změna, volba lékaře je Vaše svobodné, ústavně garantované právo.

Lukáš Kristek.

• Paní MUDr. Bernatíková je nejlepší kožní lékařka se kterou jsem se setkala. Má skvělý přístup k dětem jak malým tak větším, dobře dokáže vysvětlit daný problém a má vstřícný přístup i k rodičům. Vůbec mi nevadí za ní dojíždět ze vzdálenějšího města. Určitě bych ji doporučila svým známým.
    Jitka Cimburková
    Jeseník