Miroslav E.
K paní zubařce jezdí celá rodina včetně, je to v podstatě rodinný zubař. Já jsem k ní začal jezdit po problémech se zubaři z Prahy, nyní je to ještě komplikovanější ze severních Čech od Doks. Přesto se mi jí nechce vyměnit, protože dělá velmi pečlivě a hlavně s ohledem na klienta a zuby a blomby drží. Stále studuje nové metody a materiály. Doporučuji.
Miroslav
Jana
paní doktorka je velmi schopná, vždy mi pomohla a dala mi zuby do pořádku i přes problémy jaké jsem s nimi měla. Má moderní ordinaci s dobrým vybavením a hlavně má skvělý přístup. A také má příjemnou a milou sestřičku takže další velké plus.
K paní doktorce chdím moc ráda. Vždy jsem byla spokojená s prací a milým přístupem paní doktorky i sestřičky. Chodím k paní doktorce i po té co jsem se přestěhovala do Prahy a nyní k začne chdit i můj manžel. Jen doporučuji!!! Renáta
edita
Já jsem s paní doktorkou spokojená. Je milá, o všem mě informuje. Mohu jen doporučit.
Karel
Nekolik let chodí celá nase rodina k paní doktorce a jsme spokojeni.
J.
Dobrá zubařka, jsem spokojena.
Miroslav
PRYČ!!!! Všchny plomby co udělá nevydrží měsic!!! A ještě je člověk zaplatí!!!
Zastaralá arogantní! Po přechodu k jinému zubaři byl šok co mám kazů a to jsem byl týden před tím u této paní doktorky.Která tvrdila že mám zuby dobré bez kazů. Nový zubař mě musel objednat na 3x aby to vše dal do pořádku a to prý nebyli kazy co se udělaji během měsíců.
Imho taky jsem poprvé zažil že jsem měl kontrolované zuby nejen z venku ale i rentgenem ze vnitř...No prostě zastaralé způsoby s arogancí a nedostatečnou jistotou úspěchu....
Jediný klad "dobře trhá"
Jana