Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Zelenková
Připojuji jedno kladné hodnocení.Sama jsem k paní doktorce chodila už jako dítě,výdycky jsem se k ní těšila,nikdy nic nezanedbala,měla jsem možnost u ní mít praxi když jsem studovala a její přístup k dětěm je opravdu úžasný.Ted k ní chodím se svým synem a nemůžu si stěžovat.Vše mi vždy vysvětlí,poradí,je hodná,milá a velice profesionální.A sestřička je taky naprosto úžásná.Nedokážu si představit že bych měla chodit k němu jinému.Mám k ní naprostou důvěru a vím,že se nemusím bát na cokoliv a kdykoliv se zeptat.
S paní lékařkou jsem již spojená s dětmi i vnuky. Je velice milá, k dětem šetrná a vždy vyjde vstříc. Nezanedbá žádnou nemoc a děti opravdu vyšetří důkladně a dle potřeby i poradí nebo zašle k jinému specialistovi. Mohu jenom doporučit. Balamucká
Nemohu si stěžovat,paní doktorka i sestřička je příjemná,zatím jsme neměli žádné vážné problémy.Vzájemně se obě doplňují,mohu doporučit!!!
VeraM
Paní doktorka se nerozplývá nad dětmi,ale soustředí se na léčení.Nepřehlédla žádné příznaky,léčila mé dvě dcery z docela vážných nemocí,a profesionální a klidný přístup pomáhal i mně jako rodiči.
Marian S.
Velmi příjemná a ochotná paní doktorka a se sestřičkou tvoří dobrý team
Konečná
Paní doktorka mi připadne velomi příjemná, chodím k ní s dětma již několik let a nemohu si stěžovat.
Jiří K.
Paní doktorka by k dětem měla mít citlivější přístup, neumí s nimi hovořit...
Je velmi chladná a na pediatra se nehodí.