Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Oldřich Kruliš
Jsem v péči paní doktorky Vaněčkové od r.1984 . Je velice pečlivá,odborně na výši jsem velmi spokojen.
Jarda Večerník
Dávám paní doktorce Vaněčkové jenom čtyři hvězdy, přestože je velmi dobrá. To aby nám nezpychla.
V dnešní elektronické době oceňuji i to, že 90% času stráveného v ordinaci neprosedím koukáním do zdi, zatímco lékař krmí počítač. Odborně, věcně, aktuálně. To je, myslím, velmi sympatické krédo paní doktorky. Více takových!
Dobrý den,byla jsem cca 20let u pí.doktorky a nemůžu si ztěžovat,momentálně přecházím k jinému lékaři z důvodu stěhování,ale tímto bych chtěla moc poděkovat za dosavadní péči:-)díky díky Alena
MUDr Vaněčková je velmi dobrá, pozorná a pečlivá lékařka. Jsem nadmíru spokojen
s její péčí.
MUDr. Vaněčková je neochotná, arogantní. Pět let jsem ji upozorňovala na mé problémy a vyloženě mě odmítala poslat na vyšetření.
Nakonec mě tedy poslala a hrozně se divila výsledkům.
Navím má šílený bordel v kartě pacinta, jednotlivé výsledky vyšetření naházené na hromadě, vůbec je nemá vylepené podle data kdy byly pořízené, takže zdravotní stav s klidem hodnotí podle výsledků starých několik let.
Rozhodně nedoporučuji.
Když člověku něco je, tak opravdu léčí....
Ing. Tomáš Vladík
Paní doktorka Vaněčková se o můj zdravotní stav stará již 10 let, jsem naprosto spokojený.
pacient
Mohu jen doporučit.
Tomáš H.
MUDr. Vaněčková je mojí obvodní lékařkou, dle mé vlastní osobní zkušenosti je lékařkou nad jiné vysoce profesně vynikající (totéž nepochybně platí i o její zdravotní sestře). Pokud jsem s ní někdy v něčem nesouhlasil, nakonec se vždycky ukázalo, že měla pravdu. Nesetkal jsem se u ní s neochotou ani s přezíravostí, ale nevylučuji, že někomu může připadat poněkud neosobní a odměřená.
Martin Boháč
MUDr. Vaněčková je mou obvodní lékařkou, nepotrpí si na zbytečné řeči kolem, vždy se mnou jedná maximálně stručně, věcně a profesionálně, neprojevuje zbytečnou účast se zdravotním stavem pacienta, toto vše já oceňuji. Přecitlivělým jedincům může připadat takové jednání tvrdé. Velice sympatická je mi též zdravotní sestra. Vždy se na ně obracím s důvěrou.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze