Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Super doktorka!!!!! Škoda že už bude končit :-(
Paní doktorka je zkrátka dokonale korektní a někoho prostě vykolejí, když se nechová přeslazeně. Perfektně mi její přístup vyhovuje a na její metody si nemohu stěžovat.
Doporučuji!!!
Paní doktorka mi vždy dokázala pomoci.
nejlepší dětský lékař v Pardubicích.Poradí, věnuje se dětem,nic nepodcení.Vřele doporučuji
Růžičková
Paní doktorce moc a moc děkujeme za přístup a nařízení léčby mému synovi který trpí silnou obezitou. Rychlostí blesku nám pomohla zařídit lázně. Přístup k dětem je super a jsem ráda že k ní chodíme. Setřička je také moc milá. Opravdu mohu jen doporučit.Růžičková
zuzka
je to dobrá doktorka.Když nemáme čas za ní jezdita a je mi blbě tak mimo pracovní dobu přijede k nám domu.
Markéta Šubotníková
S paní doktorkou Válovou jsem maximálně spokojená. Naprosto mi vyhovuje její věcný přístup, žádné titi nini, žádné omáčky, vždy k věci, což ale neznamená, že by se k mým dětem chovala jakkoli chladně, naopak, umí být velmi vtipná. Kdykoli jsem potřebovala radu či informaci mimo pracovní dobu, ochotně pomohla. Upřímně doporučuji.
Janina
V celku dobrá doktorka, až na nějaké drobnosti.... nemá ráda silné děti.
Iveta
Velmi dobrá komunikace s rodičem i dítětem, ochota k návštěvám i mimo pracovní dobu!
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Pardubicích
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Pardubicích
Pediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Pardubicích