Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Adéla
Mně už dvakrát řekla "To nic není, běž do školy." Nakonec se z toho "nic" pokaždé vyklubaly nejmíň čtyři dny v posteli v horečkami. Paní doktorka se zaměřuje na banality, jako mít všechny zprávy o specializovaných doktorů, ale vyšetření spíš odbývá.
host
Můj syn měl krev v moči, jsem zdravotní sestra a tak jsem požádala kolegu urologa o vyšetření. Když jsem paní doktorce přinesla výsledek, řekla mi, že jsem hysterická a mám si vzít diazepam. Dceři zanedbala boreliozu, tvrdila, že jen simuluje a nechce jít do školy. Vřele nedoporučuji.
Výborná doktorka,klidná,vždy trefila diagnozu,nic nezanedbá.
Jana Veselá
PANÍ DOKTORKA má velmi dobrý přístup jak k dětem se ,kterými to umí, tak i k rodičům,kterým vše pečlivě vysvětlí.
Její diagnoza vždy sedí. Nic nepodcenuje,ale také neděsí rodiče.
V čekárně se dlouho nečeká.Možná i proto,že jsou se sestřičkou sehraní a práce jim jde od ruky.Tak to má být všude.,ale není.
Jako malá jsem měla paní doktorku se stejným přístupem,ale bohužel už není a tak jsem velice ráda,že jsem našla někoho velmi podobného pro mé děti.
Velice doporučuji!!!
Anonym
Milá,ochotná,k dětem má individuální přístup.Můžeme jen doporučit.
Štěpánková Jana
Velmi dobrá lékařka s výborným přístupem k dětem. Její diagnoza sedí, bez zbytečného čekání v ordinaci. Skvělá.