Liška
Výborná, profesionální výkon , velmmi ochotná
stachová
velmi příjemná a šikovná paní doktorka
Ideální zubařka pro pacienty s panickou hrůzou ze zubařů, jako jsem já. Nikdy jsem nebyla schopná se donutit dojít k zubaři, sem už se tolik nebojím, od té doby, co sem docházím mám život bez zubních pohotovostí a bez bolení zubů. Velmi citlivá a rychlá, bez zbytečně stresujících průtahů. Vřele doporučuji
Já mám s paní doktorkou jen ty nejlepší zkušenosti. Přešla jsem od jiné zubařky, která mi "zničila" zub a kde jsem si vytrpěla peklo. Paní doktorka Richterová mou původní zubařku nepomlouvala, jak to bývá u jiných doktorů zvykem, jen mi zub bez řečí upravila. Já jsem tedy nikdy dlouho nečekala a nic mne u této doktorky nebolelo! Chápe mou hrůzu ze zubařů a vždy mne uklidňuje nebo žertuje, aby ulehčila situaci.
Skvělá, výborná, perfektní, spolehlivá, dokonalá!!!
K. Navrátil, nadšený paclent
Trochu žasnu nad negativními hodnoceními paní doktorky "Irenky".
Nikdy před tím než jsem se stal jejím pacientem jsem se k zubnímu lékaři netěšil.
Ona i její sestřička jsou ovšem tak milé a přívětivé, že návštěva její ordinace je pro mne nejen pravidelným každoročním potěšením, ale i součástí duševní hygieny.
A nejde jen o milé jednání. Od doby, kdy se mi stará o chrup neznám bolesti zubů, ač docházím jen (ne zcela pečlivě) na každoroční prohlídky.
Chcete-li se přestat bát návštěvy zubaře, mohu Vám paní doktorku vřele doporučit!
Skvělá zubařka strašně ochotná doporučuji všem.
vokurkova
Vždy ochotná, příjemná, objednací lhůty nejsou dlouhé, pečlivá.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze