artelanchan
Bohužel velmi slabé hodnocení. Špatně zaplombované zuby, takže dvakrát vypadla plomba. Velmi malá a neútulná čekárna, kde Vás paní doktorka nechá čekat i 45 minut. S vypadlou plombou jsem čekal několik měsíců, než si na mě paní doktorka udělala čas. Jedna hvězdička za milou paní sestřičku.
K.S.
Díky paní zubařce jsem se přestala bát chodit k zubařům a hlavně už se nebojim vrtačky. Jak paní doktorka, tak i sestřička jsou velice milé, hodné a ochotné. Neměnila bych.
minkika
Dnes jsem byl u jiného zubaře a zdělila jsem se co mi vše nadiktoval mám léčbu na rok danou ,... paní doktorka je jako sluníčko ale přitom neodvede práci kterou by měla . opravovala mi zub za který sem u ní nechala 1500 kč a opravovali mi ho už 2x ted bude opravovaný po třetí vždy když mi prohlížela zuby háčkem bála jsem se , že mi zub rozlomí na dvě části. co sem viděla na rengenu ,.. tak pan doktorka neumí ani pořádně odvrtat kaz a zaplácne ho blombou a tak vznikají další problémy .Mám pocit ,že jsem 19let chodila k učňovy co je eště na škole.
argymys@seznam.cz
Měl jsem časté záněty, které ona přehlídla. Nedoléčila mě a já pořád chodil k ní. Jedno mě brnila pusa tak jsem šel opět a prej jsem měl zubní akné nebo co. Za týden jsem měl zánět. Později mě doporučila na rentgen k primářovy a ikdyž mi čistil kostní dřen (nepříjemný zákrok) značný nález. Od té operace mám vše v pořádku....
Jde my o to že když jsem měl časté záněty měla ihned být pečlivější a hned mě poslat na rengen, podle primáře jsem klidně mohl přijít o zub.
Takže je nepečlivá a spěchá......
Lucie Nováková
Byla jsem k ní přeřazena po té co si otevřela ordinaci na základní škole. Do té doby jsme měla ze zubaře hrůzu a od té doby co chodím k ní se nebojím. Vzala i mého přítele, když se přestěhoval do Prahy. Ošetřila i mamku, která měla v době problému svoji zubařku na dovolené. Je to opravdu příjemná ordinace.
souhlasím je skvělá
Ondrůjová petra , Ferrante
Chodíme celá rodina , máma ,táta a dcera. 6 let a hurá nemám ani jeden kaz 2* ročně preventivní prohlídka. Doporučení přípravků , které mi konečně sedí a mají výsledky. Jsem max. spokojena.Předtím jsem navštěvovala také výbornou doktorku na Moravě a po přestěhování do Prahy mě byla doporučena mudr. Pšeničná. A byl to výborný tip. Konečně se nebojím , ale těším.
Velmi šikovná lékařka.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze