Nemocnice s poliklinikou Mělník
Pražská 528, Mělník

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Úžasná paní doktorka. Skvělý přístup, moc milá a empatická ženská. Lepší doktorku/doktora jsem ještě nepoznala. Vše se mnou během těhotenství prošla krok po kroku, na UTZ vše vysvětlovala, ukazovala, s velkou trpělivostí hledala i pohlaví a z 3D UTZ máme naprosto úžasnou fotku! Pozor jen, že Paní doktorka je vdaná a nyní se jmenuje Pařízková :)

Nechci opisovat, ale paní doktorka je velmi milá, sympatická a při péči velmi šetrná. Přešla jsem k ní vloni, když jsem byla těhotná (15tt). Vše velmi trpělivě a ochotně vysvětlí, ať už se jedná o ultrazvuk, těhotenské obtíže, porod, ale i jiné ženské problémy-nemoci. Docházím k ní v Praze-ProGyn. Sestřičky jsou zde také velmi příjemné a ochotné. Paní doktorku vřele doporučuji a děkuji za takový přístup, jiní doktoři by si z ní měli vzít příklad. Děkuji.

R

Mohu jedině doporučit. Paní doktora i sestřička byly moc milé. Nedávno jsem si nechávala zavádět tělísko a obě se mi opravdu věnovaly. Někteří kolegové by si z nich měli vzít příklad...

Velmi milá a hodná paní doktorka. Rodila mě v červenci 2010 a byla to paráda :-)

Mladá velmi milá paní doktorka, která při ultrazvuku v těhotenství velmi ochotně vykládá, co je na ultrazvuku vidět:) Jsem s ní velmi spokojená, ale neměla jsem zatím nikdy žádné problémy, tak nevím, jak by je řešila...

Velmi sympatická a hodná pani doktorka.Má spoustu trpělivosti s vysvětlováním.Někteří starší lékaři by se mohli u paní doktorky přiučit slušnému chování.Všem doporučuji.Martina P

Velmi sympatická a pečlivá doktorka.