Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Kokotka Vyližucho
Je arogantní, určitě bych ji jako pediatra nedoporučoval. Jsem nespokojený. Bohužel budu muset přestoupit k jinému dětskému lékaři. Nebo tam ještě zůstanu ty 2 roky? Ne život si kazit nenechám!
Kačka
Bohužel, musím napsat, že se chová arogantně a pokud problém, který se řešit nedá, řešíte jako rodič alternativně, tak se staví dost razantně proti vám. Nakonec jsme od ní museli odejít.
Nejlepši a nejhodnějši pani doktorka co znám :)
Vždy poradila a vyléčila mě i mé syny úplně v pohodě. Mám k ní důvěru!
Kub
U této doktorky je vidět, že má letité zkušenosti. Nedává nesmyslně atb každému kdo si o to požádá a myslí si, že atb zaberou i na virové infekty... Je to paní doktorka, která sice je svérazná, ale zato odborně vrcholná lékařka...Takových je u nás bohužel už poskromnu:(
Jakubská
Vyrostla jsem u ní já a teď docházím se svou dcerkou a mohu s čistým svědomím říci, že je to velice svědomitá a profesionální lékařka. K nám byla vždy milá a celá rodina si ji opravdu vážíme. Také sestřičku má perfektní, milou, příjemnou, ochotnou a profesionální.
Palušák
u této doktorky vyrostla celá vesnice. Slyšel jsem mnoho názorů, že nechává děti trápit a nenapíše jim antibiotika, ale já jsem s ní neměl problémy. Mohu doporučit!
marie
Mám sní jen ty nejlepší zkušenosti. Doporučuji
jednička