Irena Pelechová

Pediatr Více

Staré Město 1 adresa

Kontaktní údaje

Přiblížit mapu
Praktický lékař pro děti a dorost
Huštěnovská 1857, Staré Město

Přiblížit mapu

Umístění: jiné místo • Jiný

Paní doktorka i sestřička jsou skvělé! Syn se nikdy v ordinaci nebál, vše nám bylo vždy vysvětleno. Paní doktorka nám připomíná všechny doporučené kontroly a očkování a i se sestřičkou jsou vždy velmi příjemné a vstřícné. S péčí jsem velmi spokojená.

Paní doktorku Pelechovou nikdy více je ne ochotná náladová obrací oči a vzdychala vždy když jsme k ní přišly.Jako by jsme ji hrozně obtěžovaly a navíc když jsem potřebovala výpis z karty kvůli uspání syna tak neměla v kartě ani půlku léků které mu předepisovala a které byly důležité protože obsahovala antibiotika.odešly jsme a jsem moc ráda

mám s paní doktorkou jen dobré zkušenosti poslala nás s dcerou na všechna možná vyšetření aby se vyloučila velmi závažná nemoc nemužu si stěžovat milá, ochotná!!!!!

Paní doktorka je sice hodná a příjemná, ale moc profesionálně nepůsobí. Nic neví, na vše se ptá sestry. MKamohly by si vyměnit role.

Paní doktorka je vždy milá, ochotná,nikdy nemám pocit, že obtěžuji. Vždy se ptá, jestli ještě něco nepotřebuji. Je pečlivá a rychlá. Nikdy dlouho nečekáým. Díky

Velmi hodná paní doktorka,vždy milá a ochotná.Můžu jenom doporučit.