Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolíCeník
chacharka35
Bohužel mám negativní zkušenost, naše morčátko dostalo svrab, tak jsme sedli a jeli, podotýkám bylo 16.35hod jak jsme tam dorazili, paní co vytírala (předpokládám, že to byla recepční nebo sestra, nevím) se nejdřív převrátila oči, že jsem jí to pošlapali, pak zavolala mvdr, ale pán doktor už na nás neměl čas, protože dělal do 16.30hod. Ochota žádná, hlavně, že na stránkách prezentují do 19hod aniž by měli cokoliv jiného k tomu napsané, načež nám řekla, že paní mvdr dojede tak za půl hodiny, no na to jsme fakt čas neměli, tak jsme jeli jinam, bez problému nás pan doktor vzal, dostala injekci, nic jsme neplatili, za 14dní kontrola preventivní injekce znovu a platili jsme 50,-kč!!! Sem nechápala. A to si nedovedu představit, kolik bych na Axa veterině nechala zbytečných peněz, sem nakonec ráda, že se nás tam nikdo neujal. Dřív jsme tam jezdili s našimi pejsky, ale už nikdy!!!!! Máme jiného mvdr a milí, především příjemný, lidský a vtipný!!!
Hana K.
Chtěla bych touto cestou poděkovat MVDr. Ireně Packové za obětavou a profesionální péči o moji fenku. Když vás potká onemocnění vašeho miláčka, je to vždy smutné a traumatizující. Mnohem horší je, když se to stane 300 km od domova, kde nikoho neznáte a můžete jen doufat, že narazíte na veterináře, který je odborně na výši a má zájem o problémy svých pacientů. My jsme to štěstí měli. Na internetu jsme našli adresu nejbližší veterinární kliniky od místa našeho ubytování a rozjeli se do Rosic u Brna na kliniku AXA. Byl pátek večer a MVDr. Packová, bez ohledu na ukončené ordinační hodiny, se věnovala mojí fence, prováděla vyšetření potřebná ke zjištění přesné diagnozy. Bohužel závěr nezněl moc povzbudivě - neprůchodnost tenkého střeva. Zbývala ještě naděje, že kontrastní látka, která byla použita při pořizování rentgenových snímků, uvolní předmět ve střevě. Ačkoliv v sobotu klinika nemá ordinační hodiny, Dr. Packová přišla do ordinace a pořádila další snímek trávicího traktu mého psa. Bohužel cizí těleso ve střevě zůstalo zaklíněné a zbyla poslední možnost - operace. Na kliniku přišel další lékař, MVDr. Máška a společně s Dr. Packovou provedli chirurgické odstranění cizího předmětu ze střeva, čímž mojí fence zachránili život. I přes tuto péči mimo ordinační hodiny byl účet za vyšetření a operaci fenky velice příznivý. Nebyl účtován žádný pohotovostní příplatek a cena odpovídá rozsahu služeb a vybavení, které klinika AXA svým pacientům nabízí. Vážená paní doktorko, jsem vděčná Vám i Vašemu kolegovi za záchranu života mé fenky, váš profesionální přístup, za trpělivost, kterou jste měli hlavně se mnou, když jsem vás zahrnovala spoustou dotazů a vy jste mi vysvětlovali jak úkony, které jste prováděli, tak následnou péči o operované zvíře. Dnes už si fenečka zase hraje na zahrádce se svými kamarády a já jen vzpomínám na smutný zážitek, který díky personálu kliniky AXA v Rosicích u Brna skončil šťastně.
Jiri
Dobrý den, chci poděkovat paní doktorce Packové a jejímu personálu za úspěšnou léčbu ucpaného střeva našeho bulmastifa.
Paní doktorka to řešila opakovanými nálevy se snahou odstranit tvrdé kousky z tlustého střeva mechanicky a dietní stravou, laktaozou, granule a konzervy. Díky tomu nemusel náš pejsek být operován. My jsme ještě přidávali šaraticu.
Podobný případ řešili i v Tetčicích neúspěšně olejovými čípky a po dvou operacích pejsek uhynul.
Myslím si, že příčinou tvrdé stolice u psa jsou levné granule (10 kg = 200 Kč) - pozor na to!
Děkuji moc!
Jiří
parolkova
Libuše Parolková
Tišnov
9.4.2014
Všichni ti, co zde prezentují svá negativní hodnocení na p.dr.Packovou, se neměli ani odvahu podepsat....no comment.
V našem případě dr.Packová jediná po téměř dvou letech nemoci naší fenky, která se na předchozích veterinárních ordinacích bez úspěchu nákladným způsobem "léčila", pečlivě zkoumala příčinu potíží a důvody, proč předchozí léčba nezabírala. Na kliniku AXA jsme přišli, kdy už fenka byla v hodně zuboženém a vážném stavu. Dr.Packová pečlivě a správně diagnostikovala složité hormonální dysfunkce a stanovila adekvátní medikaci.
Vždy nám podrobně vysvětlila příčinu problémů a léčebný postup. Rovněž jsme byli předem seznámeni s možnými riziky a s cenou vyšetření či zákroku. Doporučení vhodné stravy jsme vítali a bylo ponecháno na nás, jak se rozhodneme.
Zásluhou dr.Packové je naše fenka stále s námi a znovu v kondici. Mohu vyjádřit jen díky a respekt.
Silvie Czarnecká
Musím se také podělit o zkušenosti s paní doktorkou Packovou,tato dáma vybírá nehorázné peníze a zvířatům málokdy pomůže,pokud mohu poradit k ní jen na očkování,nejlepší péče je a byla vždy na veterině v Brně tam nám zachránili už jednoho pejska a teď se tam chystáme znovu,paní doktorka a její dcera jen inkasují,ale kvalitu nenabízejí.
Kupková
K paní doktorce jsme se dostali před několika lety s pejskem a pěti kočičkami. Celý život jsme měli domácí mazlíky.Pejsky hlídací, pejsky malé doma, kočičky, zakrslé králíčky, fretku, křečky.Díky několika změnám bydliště jsme také navštívili vícero veterinárních klinik.Myslím tedy,že jsme schopni posoudit,který veterinář je dobrý a který ne.Štěňátko,které jsme koupili s nemocnými ledvinami bylo dlouhé roky léčeno na nejmenované vyhlášené klinice v Blansku. Jen ,,speciální,,strava vyšla na víc,jak pět tisíc měsíčně.Léčba,tak k tomu se nebudu ani vyjadřovat.
Po pěti letech tohoto neúspěšného léčení jsme navštívili jiného pana doktora,který upravil drahý jídelníček na lehce ovařené hovězí maso a během týdne byl pejsek bez problémů. Přestal zvracet, nebyly průjmy.Paní doktorku máme rádi a vzhledem k tomu,že jsme v její ordinaci docela často,tak vím,že nejsme jediní.Také je spousta těch,které navštěvuje, jen proto,že je pro ně náročné k ní do ordinace dojet.
Když se stav tohoto našeho pejska znovu zhoršil,bydleli jsme již v Rosicích.O pomoc jsme požádali paní doktorku Packovou. Během krátkého vyšetření,bez ultrazvuku, odběrů a jiných pomůcek stanovila diagnozu..Pejsek měl zůženou tepnu u srdíčka a další vážné problémy,které bohužel znamenaly,že umírá. Dala mu infuzi a nějaké injekce a zeptala se nás,zda chceme pokračovat v léčbě i přes varování,že bude neúspěšná.Nechtěli jsme paní doktorce věřit, že jen tak je schopna stanovit takovou prognozu a proto jsme navštívili nejmenovanou kliniku v Brně,která nabízela přesnější určení toho,co se s pejskem děje. Pejska jsme tam odvezli v pátek a podle ultrazvuku,odběrů a rentgenu,nám bylo řečeno,že paní doktorka Packová,měla pravdu,ale prý není vše ztraceno.
Pejska si tam tedy nechali.Druhý den jsme na kliniku volali,informovali se na zdravotní stav a žádali jsme tamní lékaře,aby nám dovolili za pejskem dojet,aby si nemyslel,že jsme ho tak nemocného opustili.Několikrát jsem se prosila o tuto možnost.Nebylo nám to dovoleno.Prý proto,že by se rozrušil a jeho stav by se mohl zhoršit.Do neděle nám v každém telefonu tvrdili,že se jeho stav lepší.V neděli v 18hod. volali,že zemřel. Odnášeli jsme si pejska mrtvého,oteklého,udušeného.Ten víkend nás stál 20tisíc.Kdybychom poslechli paní doktorku Packovou, pejska by uspala,mohl umřít důstojně a hlavně bychom byli do konce s ním a do psího nebíčka by neodcházel s tím,že jsme ho nemocného odložili a vykašlali se na něj.
Co se týče kočiček, máme jich pět a samé nalezence.Jednu jsme odchytili zuboženou snad se všema nemocema,které vůbec kočka může mít. Naděje na vyléčení byla velice malá. Díky panu doktorovi ze Starého Lískovce a následovně díky paní doktorce je tato kočička s náma už 5let.Další čtyři koťátka,co nám někdo na podzim před pár lety posadil k plotu a nechal je tam osudu vyléčila taky. Když jsme je našli,byla promrzlá,hladová se zahnisanýma očkama,nemocnýma ušima. Dnes jsou z nich macíčci.Všichni podstoupili kastraci u paní doktorky. Všichni bez problémů. Všechny vyléčila z nemocí,které si jako malincí donesli. U všech řešila vždy podstatu problému.Co se týče peněz jsem přesvědčena,že dostáváme kvalitu. A vím,že pokud je to možné,tak nám paní doktorka vždy řekne možnosti od těch méně finančně náročných,až po ty drahé.
Nedá mi nereagovat na negativní příspěvky a hodnocení přístupu paní doktorky. Nezažila jsem nikdy,za celé ty roky,že by byl někdo z personálu nepříjemný,nebo se dokonce choval necitlivě k našim zvířátkům. Dohromady jsme měli šest kočiček a každá z nich měla jinou povahu.Jedna z nich byla velice citlivá na jakoukoli změnu prostředí a pokud se tak stalo,byla k neutěšení. Ostatní takto nikdy nereagovaly.Proto si myslím,že bychom se měli prvně všichni zamyslet nad tím,co může být pro naše mazlíky přirozeně problém a podnětem k nervozitě,či strachu,než budeme veřejně odsuzovat práci těch,kteří pro spoustu ostatních udělali kus dobré a zodpovědné práce.
Katka Kupková
Hana
Paní doktorka Packová mi dělá veterinu spoustu let a jsem spokojená. K nabídce vitamínů a dalších veterinárních preparátů - přijde mi logické, když někdo nabízí to, co prodává. Je přece na zákazníkovi, aby si vybral nebo nevybral.
Kateřina
Bohužel se musím přidat k negativním komentářům. To, že si paní doktorka vzala za kastraci kočky třikrát tolik než je běžné jinde, bychom ještě překousli. Dost nás překvapilo, že jsme zaplatili ještě o 300 Kč víc než byla předem sdělená cena bez toho, že by paní doktorka prováděla něco navíc (šlo o běžnou kastraci bez komplikací). Pak se ale naše kočička dostala do velmi vážného stavu (několik týdnů po kastraci - nevíme to samozřejmě jistě, ale do té doby byla zcela zdravá, tak je to trochu nápadné) a paní doktorka bez jakéhokoliv vyšetření okamžitě stanovila diagnózu - kočka je vyčerpaná a dehydrovaná. To opravdu byla, ale vysvětlení, že to tak kočky běžně mají, nás moc neuspokojilo, ta kočička byla na pokraji smrti. Léčba trvající 10 minut zahrnovala pouze aplikaci fyziologického roztoku (cena v lékárně cca 25 Kč) a doporučení, abychom kočku přivezli druhý den k podrobnějšímu vyšetření. Toto nás stálo 500 Kč a kočku několik minut bolesti, protože roztok dostávala velmi silnou jehlou pod tlakem. Snažila se vytrhnout a strašně křičela, ačkoliv byla před tím naprosto bez života. Navíc to vůbec k ničemu nebylo, a tak jsme číču druhý den odvezli k jinému veterináři, který jako první změřil kočce teplotu a ta byla nebezpečně nízká. Pak kočka dostala dvě injekce a infuzi, která probíhala tak, že pan doktor zavedl tenoučkou jehlu pod kůži a držel nádobu s roztokem nad hlavou, aby pomalu vtékala. Kočka byla úplně v klidu. To je jen srovnání se způsobem zavodnění u paní doktorky. Po důkladném vyšetření a ultrazvuku nám pan doktor řekl, že jako jedinou možnost vidí kočku uspat a provést zákrok, při kterém přesně zjistí, co jí vlastně je a pokusí se o nápravu - ale že se obává, že to číča nepřežije. Nicméně kdyby ji neoperoval, umřela by nám za pár hodin doma, tak jsme to riskli. Kočka zákrok přežila a po několikadenní intenzívní péči, kdy nám pan doktor několikrát radil i po telefonu, se krásně zotavila. Zapomněla jsem napsat, že za vyšetření, ultrazvuk, léky proti bolesti, antibiotika, infuzi, anestézii, pak nějaké další léky na místě i pro nás potom domů a více než hodinu času jsme zaplatili podle nás přiměřenou částku. Navíc nám pan doktor půjčil bez poplatku elektrickou vyhřívací dečku a teploměr. A ještě něco, co se nedá vyjádřit penězi - byl na ni hodný, choval se k ní jemně, mluvil na ni, prostě má zvířata rád, a proto si vybral tuto profesi. Proč si ji vybrala paní doktorka, tuším bohužel dost přesně - a kvůli lásce a pomoci zvířatům to jistě není.
Vážený anonyme příspěvku ze dne 2011-07-28 08:22:51. Nebo Vám mám říkat paní doktorko Packová? Péče o naši milovanou fenku nás za poslední rok stála víc než 60000 Korun a dala bych dalších 100000 kdyby ji někdo zachránil bohužel to nebylo možné jak jistě sama víte. Kdybych jenom věděla, že ji zachráníte tak bych ji nikdy v jejích 3 letech nenechala uspat milovala jsem ji jako svoje dítě. Jenom vyděláváte na lásce majitelů k jejich mazlíčkům. Vaše klinika je jenom továrna na peníze.
Paní doktorka naší fence hodně pomohla, když jsme ji nechali odoperovsat mléčné žlázy, ale to tam tehdy byl ještě ten dobrý doktor chirurg. Když jsme akutně potřebovali vždy nám pomohla, ale je pravdou, že personál není vždy příjemný a hlavně se z toho stává rodinný podniky a specializace také nic moc.
S čím musím určitě souhlasit je, že jen za podívání na zvíře si účtuje nehorázné peníze a když je nějaký problém, nejradši by vám vnutila spoustu vitamínů a drahého žrádla a nevím co všechno, za co zaplatíte mnoho peněz. Člověk musí uznat sám, co je potřebné a co ne, protože paní doktorka by nejraději, abyste za návštěvu nechali co nejvíce peněz.
Nemít peníze, které si paní doktorka účtuje, tak bohužel ani nemohu svému zvířeti pomoci. Poté je asi načase zkusit to jinde. A paní doktorka by se měla zamyslet nad svou cenou. Pro většinu pacientů je příliš drahá a za styl pokus-omyl a ne moc velkou a odbornou specializaci toho chce po pacientech moc.