Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
J.Š.
Po 40 letech mě zbavila nejistoty, zda nemám hodně nepěknou diagnózu, dříve diagnostikovanou, na kterou jsem byl léčen.
Paní doktorka mě vlídně a podrobně vyslechla, zajímala se o každý detail a okolnosti všech dřívějších vyšetření.
Věnovala tomu násobně víc času, než jakýkoliv jiný neurolog předtím.
Závěr a nová diagnóza jsou pečlivě odborně a analyticky vyprecizované. Toto nikdo dříve neudělal. A proto se ničeho nedobral.
Š. B.
Paní doktorka je pro mě ostudou lékařů a celé nemocnice. S někým tak protivným, ironickým a nesympatickým už jsem se dlouho nesetkala. Za celé "vyšetření" na mě ani nesáhla, upínala se na své detaily na které se ptala opakovaně a neustále dávala najevo jak je otrávená a už se jí nechce pracovat. A to ještě nebylo ani poledne. K ostatním kolegům se při komunikaci se sestrami vyjadřovala velmi nevkusně a s pohrdáním.
matka10
U paní doktorky jsem byla jednou. Trpěla jsem migrénami. Někdy přicházely během dne, někdy jsem se s nimi budila. K nim se postupně přidaly noční záchvaty křečí, ráno následovala migréna se zvracením atd. Ukazovala jsem paní doktorce omlácené zuby, popraskanou sklovinu, zmínila se jí o prokousnutém jazyku a tváři. Říkala jsem jí, že mi přítel vyprávěl, jak jsem v noci křečovala, dusila se a nemohl mě probudit. Krom toho jsem mívala i migrény přes den, které začínaly nevolností, nesnášenlivostí světla, ostrých zvuků, pokračovaly bolestí očí atd. Paní doktorka celou dobu seděla, koukala před sebe, usmívala se, no evidentně myšlenkami někde jinde. Když jsem skončila svůj monolog (asi už jí ty stejné řeči od všech pacientů dokola unavují), napsala mi recept na Sumigru a řekla, že na kontrolu chodit nemusím, že léky mi může napsat i obvodní lékař. Tak jsem jí zeptala, zda ty noční křeče jsou u migrén běžné. Odpověděla, že to není úplně typické. V lékařské zprávě stálo: klasická migréna bez aury. Podle mě nebyla bez aury (nevolnost atd.) a už vůbec ne klasická. Ale léky jsem si vyzvedla a dala je přítelovi, aby mi je podal když bude třeba. A tak jsem jednou opět dostala záchvat křečí a sotva jsem se uvolnila, přítel do mne vecpat tabletu a já pak dostala další záchvat. Záchvat byl vyvolán právě tímto lékem, který stahuje cévy. Nakonec jsem si našla jinou lékařku, která mi natočila EEG, vše vysvětlila, nasadila léky, které zvyšují prokrvení. Od té doby jsem téměř bez migrén a úplně bez záchvatů a EEG už mám v normě.
Upravit nebo spravovat profilNeurologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Neurologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Neurologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně