Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Gina
Drahá paní doktorko, ani nevíte, jak mě mrzí, že jsem musela vyrůst a odejít od vás. Paní doktorce Mikeskové nemohu vytknout nic. Vždy se ke mě chovala moc hezky, nikdy nic nepodceňovala a jednala rychle. Bavilo mě, jak mi vždy říkala jménem mé mamky, protože ta k ní jako dítě také chodívala.
Poznala jsem celkem asi 4 sestřičky, které s paní doktorkou pracovaly a se všemi mám skvělé zkušenosti.
Své dítě bych nesvěřila nikam raději, než k ní.
Váš účet byl odstraněn
Paní doktorka je naprosto skvělá,umí to s dětma,vždy vás v klidu vyslechne a poradí co a jak.Přešla jsem ik ní od jiné paní doktorky a za to jsem ráda,protože paní doktorka nám zjistila špatné záda,oči atd.....prostě všechno dělá důkladně a pečlivě.Všem doporučuji,velice příjemná paní doktorka!
David
Paní doktorka je vynikající člověk na správném místě! Navštěvuji jí již od dětství a je mi velmi líto že si musím hledat novou paní doktorku kvůli věku. A její sestřičky...hotoví andělé :) Doporučuji všem :)
Vodičková Natalia
K pani doktorce chodime už 4 roky. Jsem spokojena s přistupem pani doktorky i radami. Poslechne, doporuči, poradi. Jsem rada, že ji mame!
Magdula
K paní doktorce Mudr.Mikeskové chodím se svým synem a jsem nadmíru spokojená,je velmi profesionální a je pediatr na svém místě.K dětem se chová vzorně.Doporučuji jistě všem!!!
K paní doktorce chodíme s dcerami již léta, jsme naprosto spokojeni s přístupem, formou léčení i následné péče. Poskytované služby paní doktorky a sestřičky jsou na vysoce nadstandardní profesionální úrovni. Kéž by s takovým nasazením pracovali i ostatní lékaři. Paní doktorko, děkujeme.
MUDr.Mikeskovou doporučuji, jedná rychle, obratně, hovoří jasně a věcně. Čekací doba je optimální s porovnáním s ordinací Dr. Jirouškové, kde lidé čekají i 3 hod., než se dostanou na řadu. Práci paní doktorky a milé sestřičky si velmi vážíme a vždy nám s ochotu vyjdou vstříc.
K paní MUDr.Ireně Mikeskové chodíme již léta ,považujeme jí poskytovanou péči našim 3 dětem za vzornou,odborně vždy na výši, jsme spokojeni i s přístupem k dětem ,je zdatná v komunikaci, naše děti chodí prostě "ke své hodné paní doktorce. "
Mohu jen doporučit.
Toto je hodnocení paní doktorky Mikeskové založené na téměř 40-ti letých zkušenostech. Chodila jsem k paní doktorce jako dítě, a teď tam chodím se svým synem. S péčí i s přístupem jsme naprosto spokojeni. Je ochotná, vstřícná, pečlivá jak po odborné tak po lidské stránce. Velmi dobře se s ní komunikuje, co se týče léčby vždy zvažuje všechny možnosti, doporučuje co nejšetrnější, ale účinnou léčbu. Nikdy nezklamala.
S dětma jsem k paní doktorce chodila dlouhá léta ... až do jejich 18 let. Milý a profesionální přístup paní doktorky i sestřičky. Paní doktorka nikdy nic nezanedbala, vždy pečlivě vyšetřila a vysvětlila. Dle potřeby jsme byli odesláni na odborné ambulance. Děti měly paní doktorku i sestřičku moc rády a nikdy se nebály do ordinace chodit, jak se někdo zmínil ve svém hodnocení. Vřele doporučuji!
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Pediatři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě