MUDr. Irena Kučerová

Pediatr Více

Uherský Brod 1 adresa

Praktický lékař pro děti a dorost

Partyzánů 2174, Uherský Brod

K paní doktorce chodím už od svého dětství, a teď i se svými dvěma dětmi. Mám k ní důvěru, je milá, ochotná, snaží se pomoct a to nejen předepisováním léků,ale i odkazem na přírodní léčbu. Navíc u ní nemám pocit, jako bych ji obtěžovavala, jak už jsem se mnohokrát setkala u jiných lékařů.Rozhodně doporučujeme!

• N

Dobrý den:neměla bych potřebu sem psát,protože myslím,že to není třeba.Paní doktorka Kučerová je pro mou rodinu jednička,nikdy žádný prolém,a spokojenností s jejím přístupem a léčbou,chrochtáme,takových lékařů,kteří ví co dělají a dělají to srdcem je opravdu málo!
    A ti co tady píšou nesmysly o tom co jakože dělá špatně:proč se nepodepíšete vlastním jménem?Nebo to jsou reakce závistivců?tak na takové,kteří se nedokážou ani podepsat mám svůj názor a ostatní si ho udělají sami.
    Paní doktorce přeji hodně zdaru a spoustu spokojených jak rodičů tak i dětiček,hlavně síly a chuť do práce.Hodně zdaru!

• Já jsem byla s paní doktorkou spokojená za celá léta, co k ní chodím. Měla jsem hodně špatnou doktorku, jako malá jsem začala chodit k pí Kučerové a u spousty věcí pomohla. Za osmnáct let jsem neměla já ani moje maminka problém s přístupem, ani s léčbou. Klidně si klikejte na záporky jak chcete, neříkám, že je kdovíjak skvělá, ale i můj bratránek měl problémy, se kterými jej jiní doktoři posílali pryč, paní doktorka pomohla.

• naprostá spokojenost

• Paní doktorka léčila mě do mých 19-ti leta a dnes k ní chodím s mým půlročním synem.Paní doktorka rozhodně nic nezanedbává.Měli jsme po očkování druhý den horečku a já myslela,že je to reakce na očkování,paní doktorka řekla,že máme radši přijít,vzala malému moč a zjistila zánět ledvin a odeslala nás do nemocnice,kde nám dělali spoustu vyšetření i sono ledvinek...po návratu z nemocnice jsme užívali ještě antibiotika co nám napsali na celý měsíc i na doléčení.Potom začal kašlat a paní doktorka prcka poslechla a zjistila že se mu usadil kašel na průduškách a nasadila nový druh antibiotik,který zabral i na ledvinky a můj syn je teď naprosto zdravé dítě díky aní doktorce.Navíc v lékařské zprávě z nemocnice má malý napsané rozšířené ledvinové pánvičky a měli bychom chodit do neonatologické poradny,v nemocnici nás nikdo neupozornil až paní doktorka a je ochotná i zjistit příčinu proč jsme nebyli informováni a zda bude nutné navštěvovat poradnu.Nikdy jsem s paní doktorkou neměla problém,hlavně teď když mám miminko velmi oceňuji tak milou,ochotnou a vstřícnou paní doktorku která ví co dělá.A stěmi homeopatiky mi taky velmi pomohla,díky paní doktorce můžu pořád kojit a tím dát mému synovi to nejlepší.

• K pani doktorce jsem chodila jako dite. Byla jsem porad nachlazena a neustale mi predepisovala antibiotika. Az na zadost rodicu me poslala na alergologii, kde se problem vyresil. Mela jsem silnou alergii, ktera se ale antibiotiky neleci...

• Zatím chodíme k paní doktorce jen krátce, protože se nám v dubnu narodilo miminko, ale jsme velmi spokojení. Je to podle mě velmi pečlivá paní doktorka, udělala malé i vyšetření, která ostatní pediatři nedělají, zajímá se a ptá se, jak prospívá, poradí s případnými nejastnostmi či problémy a pokud jdeme do poradny, nikdy nečekáme, protože si dokáže dobře naplánovat čas, takže u ní není fronta. A ti, kdo homeopatii věří a ví, jak se užívá a pomáhá jim, protože ji používají správně, jistě ocení prvotní naordinování homeopatik.

• Paní doktorka rozhodně antibiotika nedává pokud to není zapotřebí.Chodím k ní s dětmi a zkušenosti mám velmi dobré.Dokonce někdy si říkám,že by mohla i antibiotika dát:-)Pokud anti.naordinuje tak se vždycky dívá do počítače kdy mělo dítě anti.naposled.Když se jí něco nezdá tak je na místě když odešle do nemocnice.Je to lepší než něco zanedbat a jenom nezodpovědné matky to berou jako zbytečné.Rozhodně objetuji pár dní v nemocnici a mám klid že je vše v pořádku než potom něčeho litovat.Pání doktorka je zodpovědná lékařka a doporučuji velmi.

• :)

• velmi dobrý pediatr, vždy dobře poradí