Vilém Roubíček
Dobrý den, k paní Mudr. Jirákové chodíme téměř celá rodina již skoro 30 let, odkdy začala ordinovat v oblasti Prahy 9. Zkušená praktička, má výborný odhad a její doporučení mají vždy opodstatnění. Neměnil bych a děkuji. V. Roubicek
johnson.e
MUDr. Jirákovou jsem neměla šanci poznat, takže nemohu hodnotit její lékařské schopnosti.Ovšem její sestřičku bych poslala na pracák! Dává nesmyslné rady a jak je neochotná tak je i protivná. :(
Katka
Dneska jsem přišla s horečkou 38 stupňů a skoro bez hlasu, ale dostala jsem odmítavou odpověď z důvodu, že jsem cizinka! I když mám komplexní zdravotní pojištění, byla jsem připravena zaplatit za prohlídku. Ale paní doktorka zapomněla co je Hippokratova přísaha a poslala mě někam jinam. Kdybych jsem měla ohrožení života, taky bych nedostala žádnou pomoc?
Ochotná, milá. Což obdivuju, protože někdy je to s náma pacientama dost těžký. Když to tak sleduju v čekárně a čtu tady některý podivný ohlasy:-)Držim paní doktorce palečky a hodně ukázněných pacientů.
Paní doktorka je ochotná, milá a hlavně znalec své profese. Má zkušenosti a správný odhad. Vždycky mi dokázala pomoci a díky ní se těším plnému zdraví úměrnému mému věku. Nevyměnila bych ji za nic na světě.Škoda, že nejsou všichni lékaři tak svědomití, nebo aspoň většina.Co jsem slyšela o jiných praktických lékařích, říkám si, že mám obrovské štěstí na svého doktora, které jsem si dřív ani neuvědomovala.
Paní doktorka Jiráková je dle mého názoru zkušená, profesionální, ochotná. Jen jí trošku kazí ordinačního ducha její sestřička, která se opravdu chová dle své nálady nebo spíše jako nadřízená své lékařky. Nějak jí nedochází, že pacient chce problém řešit s lékařem, a to ať obvodem patří nebo i nepatří k tomuto lékaři. A v dnešní době zvyšující se nejen kvality léčení a i kvality platební je toto arogantní a netaktické chování vůči pacientům neodpustitelné a vrhá belmi špatné světlo na celou ordinaci. Pravda je však taková, že hodnotíme lékaře a s tím problém opravdu nemám.
Opravdu dobrá a zkušená paní doktorka.Má velké znalosti ve svém oboru.A pomůže. K.R
Karolína
Setkání s touto paní doktorkou a její sestrou byl doopravdy silný zážitek. Nejenže paní doktorka nepoznala zápal plic, ale ještě mi po slovním útoku "všehoznalé" sestry naběhl pásový opar a tak místo pár dnů jsem byla na neschopence pár měsíců. Pevně věřím, že kdyby bylo více takových "specialistů", zdravotnictví by ušetřilo, protože slabší nátury by pomoc oželely.
Kolesarova H. ml.
Není pravda že jsou arogantní, mám je obě moc ráda!!! Jak sestru tak p. doktorku!
Ono taky záleží na pacientovi nejen na doktorech! Těm co se to nelíbí, můžou jít jinam a nechat si kecy!!!
V.Vacovský
Paní doktorku znám!A zatím bez problémů.Mohu všem kolegům pacientům jen doporučit!V.V
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze